Розглянуто дм з криши нпу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Адамчук[03]

Полковник НПУ | 03 Східної України
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
31
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Володимир Кіров і Дарина Бабусь
  2. Особистий нікнейм: Адамчук Антон
  3. Суть скарги: працівники нпу залетіли на кришу і стріляли по всіх літаках я приземлився щоб спитати що вони там поблять чому вони всіх деемлять а вони мене просто задеемили хоса я їх не чіпав
  4. Докази (скріншот/відео): -доказ
  5. Дата порушення: 08.08.2025

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
554
Реакції
428
Бали
123
Доброго дня.

Щодо ситуації з посадкою на дах НПУ та подальшим вогневим контактом — хочемо надати офіційне роз'яснення. На момент інциденту на території Управління Національної Поліції відбувався масштабний збройний напад з боку невідомих осіб. У зв’язку з цим ми перебували в стані підвищеної бойової готовності.

Посадка стороннього гвинтокрила на дах нашої будівлі без попередження, без ідентифікації та без запиту на посадку була сприйнята як пряма загроза життю та безпеці співробітників НПУ. У такій ситуації ми не мали змоги ідентифікувати ваші наміри, тому було прийнято рішення про нейтралізацію потенційної загрози.

Зазначаємо, що ви самі порушили базові правила безпеки та субординації, посадивши гвинтокрил у заборонену зону під час бойової ситуації. Уникнути інциденту було цілком можливо — достатньо було не заходити на територію НПУ без дозволу.

У майбутньому рекомендуємо утримуватися від подібних дій та дотримуватися інструкцій під час активних операцій.

З повагою,
Керівництво НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі