Зачинено дм, фд, дм кар ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Брукс

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
158
Реакції
82
Бали
31
1.Ваш нікнейм: Андрюха Брукс
2. Нікнейм порушника: Мія Кейн, Адам Квенті (полковник)
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: просто біг запитати навіщо вони перед цим тулили, вони продовжили тулити
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 23.11.25

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,527
Реакції
643
Бали
253
Вітаю, запросив докази повної ситуації у співробітників!
На розгляді!

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
424
Реакції
271
Бали
123
Вітаю. Я, як полковник ЗСУ, хочу надати офіційну відповідь на скаргу, що була подана на наш підрозділ.

Початок ситуації.
Ми рухалися колоною. Ви почали заважати руху колони, провокували небезпечні маневри, підрізали військову техніку, після чого здійснили удар по автомобілю ЗСУ.
Порушення правил RP.
Наш лідер уже відповідав, що ваша поведінка підпадає під правило
6.13 «PG – Powergaming». Це уявлення себе супергероєм, повна відсутність інстинкту самозбереження.
Ви бігли прямо на автівку під час руху. У реальному житті така дія призвела б до миттєвої смерті, але ви поводилися так, ніби вам нічого не загрожує — це класичний PG.
Переслідування та намір пограбування.
Після цього ви почали переслідувати КРАЗ. З ваших дій було чітко зрозуміло, що ви намагалися пограбувати БК. Саме з цієї причини по вам і був відкритий вогонь.
Причини відкриття вогню повністю відповідали правилам сервера:
По-перше:
намір пограбування військового транспорту та БК.
По-друге: створення перешкод руху військової колони.

Згідно з правилами, якщо особа заважає руху або намагається пограбувати військовий транспорт, ЗСУ має право відкрити по ній вогонь, у тому числі — ранити в ногу. Саме так і було зроблено: вашого друга я поранив, а вас нейтралізувала наша співробітниця.У межах RP це рани, а не миттєве «вбивство».

Погрози в ІС-чаті.
Ви також погрожували нам в ІС-чаті (голосовому), заявляючи, що будете подавати на форум. Якщо ви не знали — подібна поведінка карається мутом, оскільки це вже вихід із RP та тиск на гравців.

Окреме уточнення щодо ситуації.
Також хочу зазначити, що я особисто по вам вогонь взагалі не відкривав. Вогонь був відкритий по іншій людині, яка здійснювала провокаційні дії та намагалася пограбувати військовий транспорт.
Тому скарга, яку ви подали саме на мене, не має сенсу, оскільки я не завдавав вам шкоди, не стріляв у вас і не здійснював жодних дій, які ви описуєте.
Більше того, сама скарга виглядає так, ніби вона подана від третьої особи, а не безпосереднього учасника ситуації. Це ще раз підтверджує, що претензії необґрунтовані та не відповідають реальним подіям у RP.

На цьому все. Я виклав повну картину події та пояснив причини кожної дії з боку ЗСУ. Додати мені більше нічого.
Відео докази надав слідкуючому
Очікуємо відповіді від Адміністрації

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,527
Реакції
643
Бали
253
Вітаю! Порушень зі сторони співробітників ЗСУ не встановлено.
Їхні дії відповідали правилам сервера та були обґрунтовані обставинами, які видно на відеозаписах:
  • ви створювали загрозу руху військової колони;​
  • переслідували військовий транспорт, що могло бути розцінено як намір пограбування або продовження провокації;​

У зв’язку з цим застосування вогневої реакції співробітниками ЗСУ вважається правомірним у межах RP.
ec487dcb1504ed2b.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі