Зачинено дм,фд зсу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Брукс

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
145
Реакції
78
Бали
31
1. Ваш нікнейм: Андрюха Брукс
2. Нікнейм порушника: Макс Монтеро(полковник), Мія Кейн, Адам Квенті (полковник)
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: просто біг запитати дещо вони почали тулити
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 23.11.25

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
300
Реакції
215
Бали
88
Веб-сайт
t.me
Вітаю!
надаю відповідь як лідер ЗСУ.

Розглянувши вашу скаргу від себе кажу:

По-перше: Початок відео доказу, ви біжете за повними Кразами, супровід не може дізнатись які у вас наміри... також відео вже з моменту коли по вам стриялють, що ви робили до цього? невідомо!
Я це враховую як провокація... ця ситуація вже була майже біля ВЧ.. ще і на колії тож ваші намери це просто бігати провокувати або вкрасти БК бо приїхало потім авто (ваш друг чи ще хтось там) Повторюсь відео починається далеко не з початку ситуація...
124050 - від гравця:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Щодо ДМ від полковника Адама я 50 на 50 з одного боку він міг просто взяти в кайданки так як гравці не як не загрожували зброєю (загроза була тільки краденю БК) З другого боку він захищав Повні крази (( ДАЛІ на росуд адміністрації))

Порушення від Макс Монтеро я не бачу він не стриляв взагалі!

Порушення від
Мія Кейн немає початок відео не видно всі ваші дії до цього тож сказати що вогонь був відкритий без причини неможу! (0:41 - з дм згоден)
Порушення від Адам Квенті (на росуд адміністрації вище я пояснив за нього)

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
Вітаю!
Погоджуюсь із позицією лідера фракції - наданих доказів недостатньо, аби повністю відтворити ситуацію та встановити послідовність подій. На відео справді простежуються моменти, де ви рухаєтесь разом із конвоєм, що може вказувати на попередні обставини взаємодії, яких у скарзі не було описано.

Щоб ми моглии розглянути інцидент максимально об’єктивно, просимо в наступних скаргах надавати повну ситуацію від початку і до моменту конфлікту. Це допоможе уникнути непорозумінь та винести правильне рішення.
ec487dcb1504ed2b.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі