Схвалено дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джо Барбарро

Активний
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
132
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Віталік Миколенко
  2. Особистий нікнейм: Андпюха Космос
  3. Суть скарги: гравець вбив мене без причини
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 15.12.24

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
298
Реакції
211
Бали
88
Веб-сайт
t.me
  1. Нікнейм гравця: Віталік Миколенко
  2. Особистий нікнейм: Андпюха Космос
  3. Суть скарги: гравець вбив мене без причини
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 15.12.24
Шановна адміністрація,

Хочу звернути вашу увагу на ситуацію, яка сталася, та надати своє пояснення. У відеодоказі чітко видно, що порушення , стосується саме дій співробітника НПУ, а не моїх. Зокрема, вказане порушення стосується правил Powergaming (пункт 6.13), де чітко зазначено, що ситуація, коли персонаж виявляє себе як супергероя, не має інстинкту самозбереження та виконує незважені дії (наприклад, випригує з потяга на ходу або стрибає під потяг), є грубим порушенням.

Я відкрив вогонь лише з метою захисту моєї дівчини, оскільки на той момент це було єдине можливе рішення для забезпечення нашої безпеки. Усі мої дії були мотивовані інстинктом самозбереження і не мали на меті порушити правила гри.

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
580
Реакції
158
Бали
103
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Марія Миколенко [2703]
Отримує покарання згідно з правилами Ukraine GTA:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30-100 хвилин, при повторному порушенні Варн
Гравець Андрюха Космос [22890]
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець Віталік Миколенко [229]
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі