Зачинено доповнення, коломойський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Соломія Капрізон

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
49
Реакції
125
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Соломія Капрізон
2. Нікнейм порушника: Коломойські
3. Назва клану порушника: PENNYWISE
4. Суть скарги:
Шановна адміністрація,
хочу уточнити, що я ніколи не спілкувалася з цим гравцем та не сиділа з ним у войсі, я нікому не обіцяла жодних матеріалів.
будь-які твердження з боку цих гравців про «згоду» чи «обіцяння» є неправдою та спробою ввести адміністрацію в оману.
прошу розглянути надані мною докази (скриншоти, логи, відеофіксацію) у повному контексті повідомлень, а також враховувати, що мої дії були виключно реакцією на домагання.
відповідно до запиту гравця ( https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/домагання.365949/post-1464275 ), я надаю повну відеофіксацію, щоб адміністрація могла розглянути повний контекст повідомлень без вирізок. прошу первірити логи Віті Коломойського та Ромчика Коломойського 26.01.2026 приблизно між 9:00 та 11:00 на зльоті квартири середнього класу де були повідомлення подібного характеру від обох сторін, в яких вони пропонували за це гроші. після цього ситуація повторювалась неодноразово, з подібними повідомленнями та пропозиціями. ці дії є проявом сексуальних домагань. прошу адміністрацію притягнути до відповідальності обох гравців та розглянути це у повному контексті, перевіривши всі надані докази (скриншоти, логи та відеофіксацію).
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 03.02.2026

Останнє редагування:

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,725
Реакції
572
Бали
253
Віта шанвний гравець
Вдповідь була надана в минулій скарзі

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі