Андрій гта
Поважний гравець
- Реєстрування
- 25 Гру 2023
- Дописи
- 461
- Реакції
- 123
- Бали
- 46
1. Нікнейм гравця: даша блейд
2. Особистий нікнейм: Андрюха Суєтолог
3. Клан порушника: гром
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги: вітаю шановні адміністратори россказую ситуацію ми сиділи в войсі спілкування 03 серверу в войсі сиділи такі люди як модератор діскорду, я, даша блейд якийто адміністратор та ще чоловіка 3 отож ми почали сваритися з дашою блейд після чого мені видали мут та даші блейд також видали мут і в одної із цих людей була включена демонстрація екрана і ця людина заходить в перепіску з дашою блейд та ось шо вона написала на модератора діскорду:
я думаю тут видно що це оск родні, та модератор зхожий на адміністратора та можно сказати що це оск родні адміністатора також згадую правило:
6. Докази (скріншот/відео): више
7. Дата порушення: 04.08.2024
2. Особистий нікнейм: Андрюха Суєтолог
3. Клан порушника: гром
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги: вітаю шановні адміністратори россказую ситуацію ми сиділи в войсі спілкування 03 серверу в войсі сиділи такі люди як модератор діскорду, я, даша блейд якийто адміністратор та ще чоловіка 3 отож ми почали сваритися з дашою блейд після чого мені видали мут та даші блейд також видали мут і в одної із цих людей була включена демонстрація екрана і ця людина заходить в перепіску з дашою блейд та ось шо вона написала на модератора діскорду:
я думаю тут видно що це оск родні, та модератор зхожий на адміністратора та можно сказати що це оск родні адміністатора також згадую правило:
Покарання за серйозні та критичні порушення правил можуть бути притягнені до ігрового акаунту, на розсуд керівництва серверу/проєкту.
тому прошу видати людині максимальне покарання в грі тому що це грубий оск родні модерації діскорду
6. Докази (скріншот/відео): више
7. Дата порушення: 04.08.2024