Розглянуто дуже сильне нрп від нпу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мінті

Козак
Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
32
Реакції
6
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Олексій Іщенко
2. Нікнейм порушника: Вікторія Ведмідь
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: повний ігнор рп процесу. не знають правил. коли я кажу оффтопом сприймає у грі. я можу багато що ще росказати. але це буде дуже довго
5. Доказ порушення (скриншот/відео):

6. Дата порушення: 24.06.2026

Мінті

Козак
Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
32
Реакції
6
Бали
13
Шановна адміністраціє! Прошу змінити розглядача даної справи та відсторонити від її розгляду адміністратора Іллю Коваленка. Підставою для цього є наявність, на мою думку, дружніх та неформальних відносин між адміністратором і особами, щодо яких проводиться розгляд. За таких обставин виникають обґрунтовані сумніви в його неупередженості та об'єктивності, оскільки він може бути зацікавленою особою у результаті справи та уникненні покарання порушниками. З метою забезпечення справедливого, чесного та незалежного розгляду прошу передати справу іншому адміністратору, який не має жодного конфлікту інтересів із учасниками даної ситуації. Також, за необхідності, готовий надати відеодокази, які можуть підтвердити наявність неформальних відносин між адміністратором та RP-гравцем (співробітником поліції), для більш детального та всебічного вивчення обставин справи. Сподіваюся на об'єктивний розгляд мого звернення та дотримання принципів чесності й справедливості, які є основою роботи адміністрації Ukraine GTA. З повагою, Олексій Іщенко

Андрій Миколенко

ЗГС Держ| Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
550
Реакції
269
Бали
123
Вітаю!

Із Заступником буде проведено сувору бесіду. У разі наступного порушення буде видано догану.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі