Відмовлено ек згоден оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
51
Реакції
28
Бали
23
1. Ваш нікнейм:ілля босенко
2. Нікнейм адміністратора:владислав атсу
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Хочу щиро вибачитися за свою поведінку. Визнаю, що вчинив неправильно: стріляв із автомобіля та дозволив собі образливі й неадекватні висловлювання в бік інших гравців. Розумію, що цим порушив правила сервера.Щодо стрільби з автомобіля я дійсно не знав, що це заборонено правилами. Проте це не знімає з мене відповідальності, тому свою помилку повністю визнаю.Стосовно образ це було сказано на емоціях, але я розумію, що це не є виправданням. Перепрошую перед гравцями, яких образив, і перед адміністрацією за свою поведінку.Прошу, якщо це можливо, не видавати мені бан. Я повністю визнаю свою провину та готовий відсидіти деморган або отримати будь-яке інше покарання, яке адміністрація вважатиме справедливим. На мою думку, бан буде занадто суворим покаранням у цій ситуації, адже я визнав свої помилки, щиро розкаявся та готовий понести відповідальність. Прошу дати мені можливість виправитися й довести своїми подальшими діями, що подібне більше не повториться.Обіцяю надалі дотримуватися всіх правил сервера, контролювати свої емоції та не допускати таких порушень у майбутньому. Сподіваюся на ваше розуміння та ще один шанс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1783733971749.png

5. Дата порушення:10.07.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
905
Реакції
451
Бали
123
Вітаю.

Вас було покарано згідно зі скаргою [посилання]. Порушення підтверджено, тому покарання видано правомірно. Підстав для його перегляду або скасування немає.
Відбувайте покарання в повному обсязі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі