Розглянуто жалоба на Генерала ДСНС, не слідкує за своїми працівниками

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
1. Нікнейм лідера / заступника: Руслан Ткаченко генерал ДСНС
2. Особистий нікнейм: Віталій Бень
3. Суть скарги: Не слідкує за своїми працівниками, ситуація: я їхав зі своїм другом на угон машини, коли приїхав на точку ( біля ДСНС) я вийшов з машини по мні влучили зразу 1 раз зі снайперки після чого в мене стало 70 хп, я зразу заховався за машину та включив фрапс після чого я замітив що стриляють з криші ДСНС і побачив що то СБУ і ДСНС а побачив я то через то що там був вертоліт СБУ після чого я рефлекторно взяв MP5 в руки та побіг в сторону АТБ щоб заховатись там і викликати адміна щоб він вирішив проблему. Коли я вирушив в сторону АТБ я всиг добігти тікильки до мусорників і там сховатись, коли я сховався зразу почав викликати Адміна але не встиг і мене застрелили.
Прошу розібратись в ситуації та зняти генерала ДСНС за не виконаня його обовязків а іменно: відсутність собурдинації до жителя міста Полтава, триманя зброї в сотрудників ДСНС та збільшення свої полномочій
4. Особисті докази (скриншот/відео):
,
прошу розглянути 2 відео так як на двох відео є право нарушення.
5. Дата походження: дата конфлікту: 27.04.2023 дата подачі заяви: 28.04.2023

Останнє редагування:

Роман Дрогба

Слава Україні!!!
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
133
Реакції
58
Бали
28
Шановний гравець! Розглянувши ваші докази повідомляю вас про те що Владислав Духов отримує попередження, Артем Головачов отримує догану, за застосування сили до цивільних. Стосовно дій лідера повідомляю вас про тещо з лідером буде проведено бесіду, чи володіє він інформацією за даний випадок. Також будуть проведені лекції стосовно правил застосування сили. Дякуємо за звернення та приємної гри)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі