Зачинено жб на Міша Тохіс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
Пов: Закончились "агрументы"
Аххахаха, та ля які мають агрументи бути в сторону людини яка реально ведеться на понт про заробіток і т.і?
еба ты ******************************************...
Я нічого не висирала, в туалет не хочу пробач) а на рахунок того що після твоєї смерті почались баги, по факту є докази на стримі.

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
65
Реакції
14
Бали
8
Аххахаха, та ля які мають агрументи бути в сторону людини яка реально ведеться на понт про заробіток і т.і?

Я нічого не висирала, в туалет не хочу пробач) а на рахунок того що після твоєї смерті почались баги, по факту є докази на стримі.
да я читер бойся меня... ФАНАТЫ мои

FamoN

057
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
29
Реакції
9
Бали
6
А нарахунок нічєйная терріторія, ну по факту так
↑ этого хватит.

а насчёт читов — сборка легко проверяется. когда ответит администрация — известно только богу и администрации :(

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
65
Реакції
14
Бали
8
Є різниця між, хіхі хаха над людиною, і розповідати "А я убівать буду, а я кіллер" *голосом Кіріла Ганіна*
у тебя мозг как у курицы...
тебе говорят одно ты отвечаешь другое стрелочник

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
да я читер бойся меня... ФАНАТЫ мои
Та шо такого як ти боятись?
Фанати твої поб'ють? Ой налякав))

↑ этого хватит.

насчёт читов — сборка легко проверяется. когда ответит администрация — известно только богу и администрации :(

Подивись в інтернеті, ну і спитай у знайомих, може є якісь засуджені друзі у них які знаходились у кримінальних колах. Та навіть ті самі кучки качків за райони пиздяться.
Чи подивись документалки про криминальні хронікі одного з Українських міст, може зрозумієш що це не самповскі банди які чисто за квадратікі стріляются як мавпи у зоопарку. А ще є таке як крайм організації які можуть при білому дні украсти людину, побити, застрелити, і таких не мало, і деяких навіть зовсім не знаходять.
Так що, може розійдемось на цій ноті, і вже перестанете мені пісюни до лиця пхати? Мені не сильно це подобається)

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
↑ этого хватит.

а насчёт читов — сборка легко проверяется. когда ответит администрация — известно только богу и администрации :(
Я рахую що за це вбивство поліція може нас посадити, але жертва мертва(або у важкому стані) а свідків там майже не було, а якщо і були, чи будуть вони писати на нас заяву??
Топите за рп? Ну ось грайте.
ок, научи стрелять...

Та ж ти вмієш, вихваляєшся тут? йди стріляйся

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
65
Реакції
14
Бали
8
ок, научи стрелять...

Я рахую що за це вбивство поліція може нас посадити, але жертва мертва(або у важкому стані) а свідків там майже не було, а якщо і були, чи будуть вони писати на нас заяву??

Та ж ти вмієш, вихваляєшся тут? йди стріляйся
ну покажи.. я бот(( научи ты же на сампе играл(а) ты знаешь что такое +С

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
ну покажи.. я бот(( научи ты же на сампе играл(а) ты знаешь что такое +С
Грала, так але не вчилася йому, бо мені то нафіг не треба було, як тільки скачала самп, після цього одразу в гта 5 пішла.

Savasha

Femboy
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
22
Бали
18
Добре, підняли настрій мені дякую.
Замість образ в мою сторону чи мого клану, можна було просто пояснити свою версію, та об'єднатися а альянс (ну то вже як захочете, мені то типу по барабану), та щось робити веселе.

Гарного дня, та гри.

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
65
Реакції
14
Бали
8
Добре, підняли настрій мені дякую.
Замість образ в мою сторону чи мого клану, можна було просто пояснити свою версію, та об'єднатися а альянс (ну то вже як захочете, мені то типу по барабану), та щось робити веселе.

Гарного дня, та гри.
Взаимно ;)

ZEUS

Глава Клана: Toxic
Реєстрування
3 Лип 2022
Дописи
45
Реакції
39
Бали
18
Вік
38
Адреса
California Sacramento
Веб-сайт
zeus.taplink.ws
Ого ты ******************************************, не лень было это всё писать хахахах
Кст а ты че подал на мэра ты же лидер клана? использование бага игры.
Держу в курсе когда ты в клане запрещено по давать на кандидата мэра, только если ты без клана
Если было бы нельзя, то не смог бы подать, а так как подал значить можно.

FamoN

057
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
29
Реакції
9
Бали
6
Подивись в інтернеті, ну і спитай у знайомих, може є якісь засуджені друзі у них які знаходились у кримінальних колах. Та навіть ті самі кучки качків за райони пиздяться.
Чи подивись документалки про криминальні хронікі одного з Українських міст, може зрозумієш що це не самповскі банди які чисто за квадратікі стріляются як мавпи у зоопарку. А ще є таке як крайм організації які можуть при білому дні украсти людину, побити, застрелити, і таких не мало, і деяких навіть зовсім не знаходять.
Так що, може розійдемось на цій ноті, і вже перестанете мені пісюни до лиця пхати? Мені не сильно це подобається)
вау, как много воды.
а это отменяет то, что было дб?

FamoN

057
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
29
Реакції
9
Бали
6
ну да, а полиции мы так и скажем: "задбшили чела, хелпаните с жб на форуме пж"

Юрій Безос

Новий гравець
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
281
Реакції
0
Бали
21
Доброго часу доби.
Відеофіксація потрібна оригінал, від тієї особи, яка подає скаргу на гравців.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі