Розглянуто жб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рафаєль Сопрано

Поважний гравець
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
402
Реакції
206
Бали
88
Нікнейм адміністратора: Никитос Буданов
Особистий нікнейм: Рафаэлька Сопрано
Суть скарги: буквально вчера я подавал жалобу по поводу багоюза, изначально игроку выдали варн и жб рассмотрели, через пару часов игроку сняли варн по причине «ошибка» когда я посмотрел на жб, данный администратор сказал что багоюза никакого не было и урон проходил, через пару минут мы позвали администратора в репорт и показали ему что урон почти не проходит, даже если и проходит то и нужно потратить от 2 и больше м4 и он будет сносить очень маленький урон, после этого администратор поставил жалобу на рассмотрение и ничего не поменял, я не прошу чтоб администратору выдавали какое-то наказание или вели с ним беседы по поводу этого, я бы хотел чтоб жалобу рассмотрели заново, если нужны какие то другие доказательства то я думаю что найдутся такое же откаты только с другого ракурса или вы сами можете проверить проходит ли урон или сколько урона сносит, и попрошу заметить что скин баганый, если бы скин был самый обычный урон бы проходил спокойно, это не первая ситуация с игроком но когда другие ребята подвали жалобу по поводу багоюза от этого же игрока, Администрация закрывала жб и говорила что это не является багоюзом.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
Дата походження: 8-9.11.2024

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
27
Реакції
14
Бали
6
В тому що ти нерозбираєшся де багоюз а де розсинхрон ( притом на твому відео видно як ту людину вбили і коли з твого клану людина сіла в машину вона в тебе тепехнулассь в інше місце) Звідки гравцю знати де і як в тебе машина є , як мінімум за це варн недається , і уже не перший раз люди із вашого клана закидають подібні скарги , спочатку дають варн , а потім оскаржують бо це обичний розсинхрон!
Тим більш ви самі прикрасно знаєте що таке розсинхрон і всеодно викликаєте адміністраторів та пишите жб і вините у всьому адміністрацю , на мою думку адміністрація тут ні причому , так як гравець сам може незнати що у вас стався розсинхрон !

Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
27
Реакції
14
Бали
6
Також момент , де стоїть в тебе автомобіль , а де у твого сокланівця

1731067188251.png

Нікітос Буданов

орешки биг боб
Активний гравець
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,223
Реакції
4,525
Бали
253
Вітаю!

На відео дійсно видно, що був розсинхрон. В момент, коли ви почали стріляти по гравцю, він знаходився в іншому місці, тому по гравцю не проходив урон, це чітко видно на відео.

Щодо багоюзу: стрільба вперед через вікно — у випадках, якщо одночасно стріляти по гравцю, він також буде отримувати урон. Тому багоюзу зі сторони гравця немає.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав розгорнуту відповідь, з його думкою погоджуюсь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі