Відмовлено жендос мактрахер злив гравців - клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярик Ескобар

❤️‍🔥HANNA❤️‍🔥
Реєстрування
26 Бер 2024
Дописи
71
Реакції
130
Бали
36
  1. Нікнейм гравця: жендос мактрахер
  2. Особистий нікнейм: ярик ескобар
  3. Суть скарги: гравець жендос мактрахер пише різні скарги за для зливу клану та гравців клану навіть в скаргах які по правилам відмовлені а також вводить адміністрацію в стан омани підставляю тільки скаргу звязану зі мною а точніше з моїм кланом та моєю коханою жінкою на яку писалась скарга гравець знаючи що вона лідер клану пише скаргу за ніби видалення доказів на схваленій скарзі цитую За порушення правил UKRAINE GTA 7.2. Заборонено видаляти докази зі схваленої / розглянутої скарги протягом 7 днів з моменту подачі скарги.) а скарга була відмовленна по причині того що доказів уже не було через те що платформа ютуб видалила відеодоказ через порушення. гравець не прочитавши правила почав писати скаргу 1 правило яке він пронумерував це 7.2 а описав взагалі інше це правило 7.3 і за його порушення іде 6-14 днів бану а поставив номер правила 7.2 під яке підводиться 31 бану\ пермантний бан \ вівши адміністрацію в стан обману гравець хотів заблокувати лідера клану та зробити кланові догану в ситуації яка з ним не звязана тому як за скаргу на яку він пише порушення не має ні його ні одної згадки про нього я прикріпляю цю ситуацію як основну! Але також прошу до уваги що данний гравець пише скарги на інших гравців а також на адміністрацію хоча на мою думку адміністратори розглянули правильно його скарги а він вводить вищу адміністрацію в залежності гс неоф та га в стан омани гс неоф тому що пише скарги де не видно всю ситуацію а після чого пише скаргу для га на гс неоф за те що не згідний з вердиктом в докази прикріплюю його скаргу на лідера мого клану по сумістності мою кохану жінку прошу видати даному гравцеві покарання згідно правилам UkraineGTA а саме 6.36 та частично підходить правило 7.7 але з скарг форуму
    by.kabina
  4. Докази (скріншот/відео):скарга від гравця жендос мактрахер (клікабельно)
  5. Дата порушення:15.08.2025
    (примітка я рахую що я можу писати цю скаргу з того що даний гравець пробував злити клан в якому я являюсь старшим та представляю клан а також мою кохану жінку та писав скарги звязані зі мною або моїм кланом на яких не було порушень)

Андрій Мосійчук

02 | Західна Україна
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
394
Реакції
73
Бали
33
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердит:
Переважна більшість скарг від Жендос Мактрахер, була схвалена. Отже це свідчить про наявність порушень від гравців, на котрих подавалась скарга. Якщо Ви маєте докази, що даний гравець спеціально провокує для подачи скарги, будь ласка, подайте скаргу з належними доказами.
Факту порушення правила UKRAINE GTA №6.36 не виявлено.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі