Схвалено забанили з онуленням просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
59
Реакції
22
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора:Alexandr Volk
2. Особистий нікнейм: Віталій Дарк
3. Суть скарги: Прошу розібратися поглибше, за що мене забанили з обнуленням аккаунту! Я в бані ні разу не був за весь час проекту, максимум мене пару разів відкидували за дм в зз.
В тих жб 14-ти які кинули на наш клан я фігурував лише в двох і мене на ті жб посадили тільки за одне і на 60 хв! За що таке сурове покарання??? Якщо я комусь перейшов дорогу так і напишіть, або просто поясніть ЗА ЩО??? Я просто не можу зрозуміти, нікого не ображав(за таке дають 30 днів без обнулення), вірти не продавав, взагалі нічого звверхподібного не творив, просто грав, як всі гравці і вбивав тільки тих з ким у нас війна! Якщо тоді вирішувала вся адміністрація, чому рішення прийнялось так швидко?. тай ще таке суворе!
За такі порушення, які були в мене можна більшу половину сервера відкидувати з обнуленням (та взагалі всі клани і навіть оф. організації)
Прошу поставитись з розумінням і розібратися, а не просто закривати!
4. Доказ видачі покарання:(скриншот/відео):
1672159948316.png

5. Дата походження: 30.11.2022

Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
59
Реакції
22
Бали
11
Ще хотів додати, що в нас висіло вибачення від клану Дарк на оскарженні бану, яке вчора видалили!(сказали зміни на форумі) Там голосували гравці чи дати нам другий шанс.
Голосів було в районі 70-ти і майже 50х50 за і проти(ну проти тільки клани з якими ми воювали)
Будь ласка дайте можливість пограти(дуже хочеться)!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі