Розглянуто затримання по нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Яровий

Новий гравець
Реєстрування
20 Тра 2025
Дописи
15
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Єгор Яровий
2. Нікнейм порушника:75625
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Я перебував у автомобілі, коли мене безпідставно витягнув працівник поліції. Мені пояснили це тим, що я нібито схожий на особу, яка перебуває в розшуку та сіла в машину. Проте така підозра є необґрунтованою, оскільки я був у масці, а автомобіль мав повне тонування скла та була зачинена, що унеможливлює будь-яку візуальну ідентифікацію. Вважаю дії працівника поліції неправомірними та такими, що не мають достатніх підстав.
прошу відкатити вилучині 13 штук м4 та 3 золотих алко.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць тайм код 0:13
6. Дата порушення:5.05.2026

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
208
Реакції
86
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Єгор Яровий
2. Нікнейм порушника:75625
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Я перебував у автомобілі, коли мене безпідставно витягнув працівник поліції. Мені пояснили це тим, що я нібито схожий на особу, яка перебуває в розшуку та сіла в машину. Проте така підозра є необґрунтованою, оскільки я був у масці, а автомобіль мав повне тонування скла та була зачинена, що унеможливлює будь-яку візуальну ідентифікацію. Вважаю дії працівника поліції неправомірними та такими, що не мають достатніх підстав.
прошу відкатити вилучині 13 штук м4 та 3 золотих алко.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць тайм код 0:13
6. Дата порушення:5.05.2026
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець 75625 отримає покарання: деморган 15хв а також попередження
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. |
Деморган 15-60 хвилин
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі