Макс Бичара
Новий гравець
- Реєстрування
- 9 Лют 2026
- Дописи
- 3
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
Нікнейм адміністратора: Євген Блейз
Мій нікнейм: Макс Бичара (6889391)
Суть скарги / апеляції:
Прошу переглянути мій бан і зменшити термін або повністю його скасувати.
Хочу звернути увагу, що відео, яке було використане як доказ, є склеєним / обрізаним, а такі відео, наскільки мені відомо, не відповідають правилам подачі доказів на форумі. Через це відео не відображає повної картини ситуації.
Я визнаю свою помилку і щиро каюся. Обіцяю, що подібне більше не повториться. Прошу поставитися з розумінням і дати мені шанс — або зменшити строк бану, або зняти його повністю.
Докази:на- відео видно, що воно нарізане та обрізане, через що неможливо об’єктивно оцінити ситуацію.
Дата порушення: 08.02.2026
Дякую за увагу та сподіваюся на справедливий розгляд.
Мій нікнейм: Макс Бичара (6889391)
Суть скарги / апеляції:
Прошу переглянути мій бан і зменшити термін або повністю його скасувати.
Хочу звернути увагу, що відео, яке було використане як доказ, є склеєним / обрізаним, а такі відео, наскільки мені відомо, не відповідають правилам подачі доказів на форумі. Через це відео не відображає повної картини ситуації.
Я визнаю свою помилку і щиро каюся. Обіцяю, що подібне більше не повториться. Прошу поставитися з розумінням і дати мені шанс — або зменшити строк бану, або зняти його повністю.
Докази:на- відео видно, що воно нарізане та обрізане, через що неможливо об’єктивно оцінити ситуацію.
Дата порушення: 08.02.2026
Дякую за увагу та сподіваюся на справедливий розгляд.
Останнє редагування: