В очікуванні зміна\полегшення квестової лінії

Реєстрування
8 Гру 2023
Дописи
51
Реакції
74
Бали
21
Вітаю шановний керівник проекту Владислав Савочкін, шановні розробники гри.
На данний момент квестова лінія зберігає в собі 21 завдання, кожен день приходить багато новачків.
Попробувавши пройти квестову лінію на новому аккаунті, я вражений, її зробили набагато важчою чим було до 2.0, новачкам дуже довго і важко здобути навіть 4 рівень, не говорячи про 6.
Той самий квест на роботі автобусника дуже затягливий, займає ~1 годину часу. За цей час до 2.0 можна було здобути 6 рівень, а тут тільки 1 завдання з 21.
Також присутній квест "досягніть 4 рівня", це максимально важкий квест, сама вигідна для цього робота - глово, але і там ми получаємо тільки по 16 досвіду, дуже багато часу йде тільки на це.
Квест де потрібно проїхатись по всім автосалонам теж не легкий, особливо для людей на скутері.
За 4 години я не встиг виконати навіть половини квестової лінії, враховуючи, що я їздив на машинах як: макларен, ауді рс7 тощо.

Також розглянути можливість додання додаткових квестів ( O - квести ), що полегшить гру для новачків та дасть додатковий заробіток.

Прошу передивитись всі квести та зменшити їх об'єм / замінити / видалити.

Дякую за увагу.
by Dorian

Останнє редагування:

Benjamin Franklin

Козак
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
28
Реакції
6
Бали
6
Вітаю шановний керівник проекту Владислав Савочкін, розробники гри.
На данний момент квестова лінія зберігає в собі 21 завдання, кожен день приходить багато новачків.
Попробувавши пройти квестову лінію на новому аккаунті, я вражений, її зробили набагато важчою чим було до 2.0, новачкам дуже довго і важко здобути навіть 4 рівень, не говорячи про 6.
Той самий квест на роботі автобусника дуже затягливий, займає ~1 годину часу. За цей час до 2.0 можна було здобути 6 рівень, а тут тільки 1 завдання з 21.
Також присутній квест "досягніть 4 рівня", це максимально важкий квест, сама вигідна для цього робота - глово, але і там ми получаємо тільки по 16 досвіду, дуже багато часу йде тільки на це.
За 4 години я не встиг виконати навіть половини квестової лінії, враховуючи, що я їздив на машинах як: макларен, ауді рс7 тощо.

Також розгляну можливість додання додаткових квестів ( O - квести ), що полегшить гру для новачків та дасть додатковий заробіток.

Прошу передивитись всі квести та зменшити їх об'єм / замінити / видалити.

Дякую за увагу.
by Dorian
Краще нехай Головоріза повернуть, тоді було найкраще. Приходиш тут файна квестова лінія, файні люди, гарні гроші. І в кінці вибір ким бути ?. Як класно було тоді, вибираєш ЗСУ і працюєш в задоволення, або вибираєш бандита і граєш по звичайному з гарними для новачка грошима

Benjamin Franklin

Козак
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
28
Реакції
6
Бали
6
Краще нехай Головоріза повернуть, тоді було найкраще. Приходиш тут файна квестова лінія, файні люди, гарні гроші. І в кінці вибір ким бути ?. Як класно було тоді, вибираєш ЗСУ і працюєш в задоволення, або вибираєш бандита і граєш по звичайному з гарними для новачка грошима
+Красиві репліки

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,831
Реакції
2,042
Бали
253
Проти. Проходив її, складного особливо нічого немає

Ілля Волкер

Пенсія
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
47
Реакції
67
Бали
23
Вік
25
за
як для кого, мій друг не міг пройти сюжетну лінію навіть до 2.0

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі