Відмовлено зупинили без попередження і відкрив вогонь співробітник сбу тим часом я був на машині

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

❤ Олівер_Компот ❤

Новий гравець
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
43
Реакції
2
Бали
8
Даня Компот
Рома Вовк
24,07,2022
Я Даня Компот катався нікого не чіпав як в один момент почу в що по машині бють кулі вийшов з машини і мене зупинив Рома Вовк виписав штараф тіпа за червоне світло але він з Фракції СБУ і він немав права мене зупиняти тимпаче він був не на служебні машині і я не придав цьому увагу і виписав штрав на суму 35тис прошу оглянути мою скаргу якщо є детальніші питання мій дс Olevech_7676#7676

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
Адреса
Телеграм: @reykhm
Даня Компот
Рома Вовк
24,07,2022
Я Даня Компот катався нікого не чіпав як в один момент почу в що по машині бють кулі вийшов з машини і мене зупинив Рома Вовк виписав штараф тіпа за червоне світло але він з Фракції СБУ і він немав права мене зупиняти тимпаче він був не на служебні машині і я не придав цьому увагу і виписав штрав на суму 35тис прошу оглянути мою скаргу якщо є детальніші питання мій дс Olevech_7676#7676
Доброго дня,взяв вашу скаргу на розгляд!

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
Адреса
Телеграм: @reykhm
Даня Компот
Рома Вовк
24,07,2022
Переглянув вашу скаргу. Змушений вам відмовити,причина: відсутні докази(фото/відеофіксація)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі