Відмовлено кайронси(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тьома Спіріт

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
96
Реакції
51
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Тьома Спіріт
2. Нікнейм порушника: Олександр Твікс, Макс Милер
3. Назва клану порушника: кайронси
4. Суть скарги: людина протаранила моє авто 2 рази не знаючи хто сидить в авто потім щось пробормотала в голосовий чат і разом зі своїм сокланом розстріляли мене і моє авто
11Війни кланів забороняється відкривати вогонь або вбивати гравця, який знаходиться в машині так як, не знають чи ворожий клан, чи союзний.
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 15.01.2026

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,533
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Переглянувши всі надані відео-докази від гравців, хочу винести вердикт:

Гравець, по якому був відкритий вогонь, перебував біля епіцентру, коли виходив ремонтувати своє авто. Ворожий клан міг помітити, як він сідає до машини, адже між вами триває війна. Гравці слідкували за вами маючи підтвердження, що у вас з кланом війна, зупинили вашу машину та вибили скло.

У цьому конкретному відео ваша RP-відігровка не була повністю чутна, але раніше, на іншому відео-доказі, було чітко чутно відігровку гравця.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі