Вадя Астер
Активний
- Реєстрування
- 8 Чер 2023
- Дописи
- 76
- Реакції
- 49
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: кирило сьомкін
- Особистий нікнейм: Вадим Астер
- Суть скарги: Оскарженя бану. Не компетентність
Ця скарга була написана на гравця Олександр Топов,Адміністратор кирило сьомкін розглянув скаргу і дав висновок, що саме я Образив родичів хоча на цьому (відео доказі)чітко видно і чутно, що спочатку включається мікрофон Олександра і після цього лунають образи рідних з його сторони, через момент звучить мій голос де чітко чутно, що я висловив не гарні слова а саме **йди *************************************. Тому я і прикріпив даний відео доказ щоб ті адміністратори,які за цей весь час поки перевіряли дану скаргу не змогли зрозуміти хто саме має понести покарання, прошу розглянути скаргу, щє раз тільки більш освіченим адміністратором.
До отримання покарання ми з адміністратором К.С. пішли в діскорд і почали обговорювати дану ситуацію,що ми почули від адміністратора-це не включайте мікрофон коли хтось говорить такі речі в грі!
Коли ми йому надали доказ з його уст пролунала така фраза ʼʼМені всеодно робіть оскарження на моє покаранняʼʼ
Тому ми очікуємо пере розгляд скарги і хочемо отримати чесні покарання ( не на скору руку!) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Покараня Скарга
- Дата походження: 02.01.2024
Останнє редагування: