Відмовлено коревті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝙁𝙤𝙣 𝙒𝙝𝙞𝙩𝙚

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
176
Реакції
113
Бали
48
Адреса
United States California
1. Ваш нікнейм: 54244
2. Нікнейм адміністратора: Анастасія Коревті
3. Суть скарги: Відмовила скаргу на Сергія Правду, Я згоден з 2.1+2.7 я готовий відбути покарання але вихід з гри під час видачі покарання не згоден бо я ніяк не міг знати що він видає мені покарання після чого я вийшов з гри і зразу зайшов
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 17.03.26

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
Вітання. Оскільки скарга безпосередньо стосується моїх дій, викладаю повну картину ситуації.

Першочергово, з вашого боку було допущено порушення правил нападу на ВЧ, а саме:
п.2.1 - напад на територію військової частини менш ніж 5 особами
п.2.7 у поєднанні з п.3.7 - здійснення нападу у заборонений час (о 23:00, що виходить за межі дозволених інтервалів 16:00–18:00 та 20:00–22:00)

Після мого телепорту до вас, з метою фіксації порушення та подальшого реагування, ви відкрили вогонь і вбили мене. Зазначу, що це стало можливим виключно через відсутність увімкненого GM з мого боку, що першочергово не впливає на сам факт ваших порушень, іншим моментом є те - що це є моя помилка, проте значної шкоди виявленню факту вашого порушення це не задає

Надалі, після відновлення мого HP та наміру видати вам відповідне покарання, ви навмисно покинули гру.
Також пропоную вам самостійно відповісти на дуже просте питання(на мою думку): з якої причини до вас здійснив телепортацію «не адміністратор» та почав взаємодію - відповідь є очевидною і ви її знаєте.

Враховуючи всі зафіксовані порушення, загальний час деморгану склав 240 хвилин. Відповідно до п.6.49 правил UG та п.4.7. "Вихід під час видачі покарання", у випадку перевищення 180 хвилин деморгану передбачається видача попередження (warn), що і ви отримали, не зважаючи на те чи ви модератор, чи не модератор, першочергово ви гравець

Відеофіксація повної ситуації є у ЗГА згідно якої і приймалось рішення по попередній вашій скарзі. Очікуємо остаточного рішення від ГА.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,799
Реакції
2,015
Бали
253
Вітаю, видане Вам покарання є вірним. Відбувайте його до кінця. З рішенням ЗГА та адміністратора я згоден.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі