Саша Колесник
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 116
- Реакції
- 54
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Євгеній Куртов Пабло Блотний Андрій Савчин
- Особистий нікнейм:Саша Колесник
- Суть скарги:На мене завели Кримінальну справу, не маючи ніяких доказів по РП!
Ситуація була такою:
Стояв собі на ЦР, нікого не чіпав (ну ви і так знаєте, шо я святий і мухи не обіжу), продавав Помидори, на які у мене є ліцензія. Я взагалі по життю Фермер. Не заперечую, колись я жив кримінальним життям та порушував закон, але я виправився і втік від цього всього подалі та став займатись фермерством. Отож, стояв, нікого не чіпав і тут бачу бігає знайоме лице Андрій Савчин. Колись ми були в ворожих бандах. Видно, його дуже образило, те що при одній з перестрілок я випадково поранив його в генеталії. І від того дня він тримає на мене обідку. Там Андрій був з своїм другом, вони шось бігали біля мого намету, крутились поряд. Я думав все забулось і він просто шукає якісні помидорки (а такі є тільки в мене (не реклама)) Я особисто з Грузії родом, знаю про що говорю, помидорів краще не знайдете на всій Південній Україні. І ТУТ ОБЛАВА! МЕНТИ! Я ТІКАТЬ, ВОНИ ЗА МНОЮ! (По старим звичкам тікав, нічо такого не подумайте) Вони мене повязали, нічо не сказали. А я шо? Я вільна людина з помидорами я маю право знати за шо так зі мною. І тут від стрессу я втрачаю свідомість (вибила гра).
Через пару днів я бачу, що на мене завели кримінальну справу, де вказано моє ім'я. Але як СБУ (чи хто то був, незрозуміло. Ніякої інформації мені не дали) взнали моє ім'я? Ні паспорту вони не перевірили, не провели ніяких процесуальних дій як це має бути. Прислали мені сповіщення про відкриту кримінальну справу в ДС. Без тих самих відігровок в грі. Я ВИМАГАЮ перерозгляду справи та перевірки цих працівників на компетентність. З любов'ю Саша Колесник з Грузії - Докази (скріншот/відео):тиць тиць тиць