Розглянуто куда лезим

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
127
Реакції
50
Бали
33
1. Ваш нікнейм:96101
2. Нікнейм порушника:104826,15047
3. Суть скарги:я просто стоя юзав анімку сміятися приходи цей НПУ-СБУ і пристає до мене що я в нарко сп'яніні і каже пішли робити провірку я пішов так як стояв афк 30+хвилин і нічого в мене би не було врач просто вилікував мене і сказав шо я в нарко сп'яніні і замітив те шо СБУ знав що буде за пару секунд перед тим що врач скаже означає шо вони були в войсі і були в зговорі мене затримати так як я був без наркоти.я вишов з гри мене посадили на 1:30 години в НПУ тим самим поніс своє покарання і ще така замітка тайзер в інтерєрі і стрільба з авп.і дуже цікаво що людина сказала в кінці? витя виклю вчщплада тазе алвладпа закував лавадва напроти
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тик тайм код:2:00 хвилини і докінця
5. Дата порушення:28.01.2026

Останнє редагування:

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
271
Реакції
177
Бали
63
Надайте повноційне відео з першого моменту також дуже погано чути , що я кажу і так далі . Також ви самі вийшли з гри тим самим не дали провести процесуальні дії . Нарахунок зговору : я з Василем спілкувався викючно в войс . Очікуйте відповідь від адміністратора.

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!
хто стріляв в інтер*єрі на відео не видно, тайзер в інтер*єрі дозволений.
гравець #104826 отримає jail 30 Перетяг РП в свою сторону
Автор скарги отримає warn за вихід з гри під час затримання
На рахунок затримання ви могли б звернутись до прокуратури, та оскаржити його, але ви вийшли.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі