Розглянуто люблю админов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Раян Сокайа

legendary person
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
40
Реакції
32
Бали
31
Ваш ігровий нік: Раян Сокайа
Ігровий нік адміністратора: Юрій Коломойський, Олександр Сопрано
Причина покарання: Не адекватное обращение в репорт, нон рп езда
Суть скарги: Мы хотели отыграть РП якобы меня похитили, согласитесь что когда в жизни идет похищение человека никто никакие ПДД соблюдать не будет и может срезать. После приезда в место откинули одного из людей которые меня похищали за нон рп драйв, я написал в репорт и спросил зачем вы вмешиваетесь в РП процесс ( немного с матами) после того администратор сказал обращаться на форум, и сразу после этого еще один человек получает наказание мут за капс в репорт, я сказал в репорт что за фигня( тоже немного с матами) и меня откинули за неадекватное обращение в репорт. Как далее отыгрывать РП? Я обращаюсь к вам также как и вы к нам, обращаюсь к новым хелперам и тд. не стройте с себя крутых. А вот Кураторов, ЗГА и ГА я люблю)
Дата видачі покарання: 24.07.2022
Скриншот видачі покарання:

banned

Гість
Стосовно факту порушення NRP Drive - за вами не було погоні, а власне і не було логічних причин для порушення правил дорожнього руху, тим самим привертання до себе уваги у рамках РП.
Щодо самого правила та ситуацій, вчора на плановому зібранні адміністрації було обговорено детально випадки коли адміністрація має саджати у КПЗ гравців за нрп драйв. Адміністрація не має саджати за нрп драйв гравців, якщо вони порушують ПДД, але прицьому навмисно не заважають гравцям, але при цьому їзда по полям залишається також зоною обов'язків адміністрації.
З адміністрацією, нік-нейми яких вказано у скарзі проведу профілактичну бесіду, учасникам РП процессу буде видана компенсація. Приносимо вибачення за незручності, зачинено. Приємної гри на Ukraine GTA. ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі