Розглянуто максим марцінків//роман іщук//Максим Алмазов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Легенда УЗ| Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
464
Реакції
1,133
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
2. Нікнейм порушника: максим марцінків роман іщук Максим Алмазов
3. Суть скарги: Доброї ночі Гс/згс держ, прошу вас розглянути підозру про блат/корупцію керівництва ДКВС. В нас стався конфлікт за участі романа іщука та максима марцінкива, максим почав агресувати та спонукати мене на конфлікт, потім коли ми пішло у войс, він з ромкой неадекватно себе поводили, ображали мене, ставилися як до непотреба та провокували на конфлікт, потім через деякий час ми пішли в войс з Паном
Дмитром Моррісом де спілкувалися на рахунок конфлікту. Я без агресії намагався пояснити ситуацію, та показали докази моєї невинності, але під час цього максим чесно кажучи затикав мені рота. Пан Юрій Грабус зробив 3 зауваження полковнику щоб він перестав перебивати, та некоректно себе вести, але максим настіки образився що не слухав навіть його. Далі максим не зупинив спроби мене злити та вирішив робити це брудно, а саме просив інший особистий та старший склад зливати мене, вони разом йшли до гс/згс держ та без аргументовано скаржилися на мене, нажаль нічого не вийшло та максим наказав писати петицію про зняття мене з посади. Настільки байдуже ставився навіть до цього, що петиція була написана як класна робота в 2 класі з видовою кількістю помилок та знову ж таки без аргументованими словами та без якихось навіть мінімальних доказів. Прошу закрити дану петицію по 2 причинам.
1) Я не є Полковником ДКВС (слава богу🙏)
2) Вона написала не коректно
Наступне, максим вирішив не зупиняться та заважати банально виконувати мою роботу на посаді Полковника, ображаючи мене в грі, та з бажанням моєї смерті казати «випригни у вікно».. настільки людина образилась в грі, що каже мені потягнути у вікно.
Також прсото образи «не вставляй свою 4-копійочки брудні», «ти воняєш» та інше. За що пан
Федя Батурінець Керівник спец.підрозіла НПУ а саме ГСУ відкрив кримінальне провадження з Паном Анатолієм Батурінцем» льви!!!
Далі під час затримання даного полковника, він спричинив спротив разом з
Максимом Алмазовим, який підтримував злив мене та анархію у фракції. На нервах повідомив про розрив службових стосунків иіж Національною поліцією та службою безпеки, але тодішний лідер НПУ Андрій Кудлаєнко, чуть припустив Максима з небес та в скорі Максим повідомив про відновлення службових стосунків. Тобто настільки Максим Алмазов підтримував марцінківа, що навіть компетентну роботу НПУ спустив на порушення.
В звʼязку з цим прошу перевірити наявність блату/корупцію в фракції, видати покарання за порушення правил. Мій
Telegram для звʼязку у разі потреби показати усі докази та пояснити ситуацію детальніше @timiqs.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 0, Гостей: 2)

Угорі