Розглянуто маня апаня 6791781 чол. порушення ПДР, нешанобливе ставлення, нон РП драйв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: маня апаня
  2. Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
  3. Суть скарги: Стабільні порушення від даного гравця
    1) 0:08-0:36 Нон РП драйв + порушення ПДР - (0:48 - видно водія по айді + водій маня апаня)
    2) 1:15-3:35 - повне ігнорування мого запитання про порушення ПДР - не пред'явивши документи на вимогу почав вимагати мої.
    3) 2:51 - Нон РП (звідки він витягнув ту зброю? + витягнув зброю до громадянина який не несе жодної загрози - це називається "ПОГРОЗА"
    4) 5:17- - ПОГРОЗИ (відлік часу це вже рахується як погроза) - не відомо що очікувати від такої особи зі "зброєю" +
    5) 5:34- - Нон РП (не відомо куди сховав зброю), погрози, + не було відігровки
    6) 5:40 - погроза
    7) 5:53 - погроза, не відомо, що очікувати після закінчення відліку. По ситуації видно, що неадекваатна поведінка у процівника СБУ - тому я на не законну вимогу пред'явив вимушено
    8) 6:23-7:30 - не шанобливе ставлення з погрозою.
    9) 7:00-7:20 - перевищення повноважень від посадової особи, почав КРИЧАТИ на мене будучи передімною зі зброєю, неадекватна поведінка.
    10) 7:56 - ігнорування вимоги громадянина, ігнорування відповіді на запитання - чому порушує ПДР. Такі дії можна трактувати - не шанобливе ставлення до громадянина.
    11) 8:23-8:47 - порушення ПДР - повне ігнорування правил дорожнього руху посадовою особою СБУ Києва. + Нон РП драйв

4. Докази (скріншот/відео): відео -
  5. Дата порушення: 10,06,2024

Даня Вальтер

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
123
Реакції
54
Бали
73
Вітаю!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Від гравця Маня Апаня [6791781] Порушень не виявлено. Ознайомтесь з наказом Президента України. тут
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі