Алекс Гарріс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 64
- Реакції
- 62
- Бали
- 21
- Нікнейм лідера/заступника: машуля громова та іван громов
- Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
- Суть скарги: сів я відсидіти штрафи як до мене за хвилину з насмішками прибігає машуля громова - на відео все чітко видно.
Порушення правил:
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.18.1. Заборонено вживати слова слава рос** тощо. | Перманентний бан
5.19. Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Перманентний бан
Порушення статуту
2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни - покарання - попередження/догана
2.7 Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності - покарання - попередження/догана/звільнення
2.22 Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику НПУ - покарання - попередження/догана/звільнення
Масові порушення від старшого складу НПУ К, я вважаю що це серйозні порушення, данні працівники халатно відносятся до своєї посади. Прошу розглянути скаргу, та видати порушення працівникам НПУ К. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 03,11,2024