Розглянуто мое покаення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Малявін

Новий гравець
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Вадим Малявiн
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
3. Суть скарги:
Прошу розглянути можливість зняття ПП або заміни його на МУТ.
Прошу розглянути можливість зняття ПП.

Повністю усвідомив свою помилку та визнаю, що вчинив необдумано. На той момент я не до кінця оцінив наслідки своїх дій і зараз добре розумію, що це могло викликати негативну реакцію, непорозуміння та зайві проблеми. Щиро шкодую про ситуацію, яка склалася, і хочу вибачитися перед усіма, кого це могло зачепити.

Хочу зазначити, що збори лідерів та модераторів, які транслювалися мною в прямому ефірі, не мали офіційного статусу конфіденційної інформації. Проте я визнаю, що навіть за таких обставин повинен був поставитися до цього більш відповідально та заздалегідь задуматися про можливі наслідки своїх дій. Моєю метою не було порушення правил, нанесення шкоди проєкту, підриву довіри адміністрації чи створення будь-яких конфліктних ситуацій.

За весь час перебування на сервері за мною не було серйозних порушень. Я завжди намагався підтримувати порядок, допомагати гравцям, брати активну участь у житті проєкту та робити свій внесок у розвиток серверу. Для мене цей проєкт став місцем, де я проводив багато часу, спілкувався з людьми та отримував позитивні емоції від гри й самої атмосфери спільноти.

Після цієї ситуації я зробив для себе висновки, усе переосмислив і зрозумів, що в майбутньому потрібно ставитися до подібних моментів набагато серйозніше. Я готовий надалі суворо дотримуватися правил та не допускати подібних ситуацій. Подібне більше не повториться.

Прошу дати мені ще один шанс. Мені справді хотілося б повернутися до гри, продовжити проводити час на сервері та залишатися частиною цієї спільноти.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,601
Реакції
1,066
Бали
253
Вітаю
Вас буде оскаржано до 5 днів блокування з моменту відповіді на скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі