Розглянуто мстітелі | T-567

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Аккерман

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
783
Реакції
272
Бали
279
Адреса
Kropyvnytskiy
1. Ваш нікнейм: Данило Аккерман
2. Нікнейм порушника: Денис Богданович, Воха Сила
3. Суть скарги: вирішив шо не буду обрізати відео, та розкажу ситуацію повністю:
Після того як ми зайняли блокпост, гравець Марія Левченко об'їхала блокпост через іншу дорогу (неасфальтовану), спочатку ми подумали що то є спеціальний об'їзд, потім виявилося що людина просто їхала до ферми. Це ми (я та напарник) зрозуміли вже як виїхали з ферми, та потім вирішили вибачитися, відвезти Марію до її автівки, та полагодити її (цього всього на відеозаписі немає, але це розповідь всієї ситуації для розуміння її об'єктивно). На відеозаписі (тайм код 0:12) видно, що під'їзжає автівка Мерседес, де сидять Денис Богданович, Воха Сила. Вони поїхали за нами (таймкод +-01:09), я впенений, з метою врятувати затриману (хочу наголосити, що вони не мали права цього робити, адже вони навіть не в її клані). Але безпосередньо на тайм коді (01:11) по нам було відкрито вогонь, ми вийшли, мого напарника відправили в больку, і там вже я успішно "поклав" двух "мстітелів". В період з 01:44 до 03:22 я пробую доїхати до СТО, і на таймкоді 03:23 я помічаю знову наших героїв, і розумію що на цей раз у мене вже не вийде з ними пострілятися, так як я навіть без бронежилету, без фулового хп. Я стараюся уїхати від них, щоб не робити з себе героя. Але це у мене не вийшло.

Далі, таймкод 04:00 мене вбивають.

Як результат це RK + від двух гравців, а не тільки від одного. Тому прохання видати покарання.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут (таймкоди розписані та виділені червоним кольором)
5. Дата порушення: сьогодні

Адам Квенті

ГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,639
Реакції
564
Бали
409
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Воха Сила [83863] отримає покарання у вигляді 60 хвилин Деморгану
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець Денис Богданович[82169] отримає покарання у вигляді 60 хвилин Деморгану
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі