Відмовлено м.миргородський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
805
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Джеймсон Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Максим Миргородський
3. Суть скарги: я вчора подав біографію на бед копа ось прикріплю її (
тик) він її відмовив, до цього питань нема я розумію меньше 5к символів, але я подав нову біографію ось прикріпляю (тик) і мені цей миргородський дає нове кд за то що я подав в 19:10 а минулу біо він відмовив в 19:45, хочу зауважити що в правилах написання біо нема такого зазначення що я маю подати в чіткий час з того моменту коли відмовили, я розумію треба чекати 24 години, я спеціально приготував біо там де все по правилам дочекався 19:10+- і подав, а він мені відмовив, тим самим дав нове КД, прошу перерозгляд біо так як 30 хвилин ролі не грає ролі
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): все прикріпив зверху
5. Дата порушення: 24.02.2026

Максим Миргородський

Лідер Укрзалізниці | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,954
Реакції
597
Бали
253
Вітаю шановний гравець, так як скарга подана на моє ім'я то надам відповідь від себе.
Згідно правил подання RP Біографії Bad Cop/Gov, а саме пункту 1.1 чітко зазначено що якщо біографія набула статусу відмовлено то КД становить рівно 24 години з моменту відхилення, тобто з моменту відповіді слідкуючої адміністрацій.
Як ви вже зазначили перша ваша біографія була подана 21.02.2026 в 00:20 та набула статус "Відмовлено" 23.02.2026 в 19:44, відповідно до встановленого КД ви маєте право подати нову біографію 24.02.2026 в 19:44 або після даного часу. Усі біографій які подають з ігноруванням КД автоматично отримують статус "Відхилено".
Очікуйте остаточноо рішення від КА або ЗГА чи ГА.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю

Згідно Правил розділу Bad Cop/Gov (Click)
1.1. Якщо біографія Bad Cop/Gov була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.
Даний Адміністратор діяв згідно правил

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі