Артемка Духов
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 25 Жов 2023
- Дописи
- 448
- Реакції
- 767
- Бали
- 98
- Нікнейм лідера/заступника:Олександр Житомирський , Тоні Житомирський, Богдан Житомирський
Особистий нікнейм:Артемка Духов - Суть скарги:Вітаю!
1. 03.05.о 10;00 ранку Олександр Житомирський
Відкрив кримінальну справу 03052025 "43, 45, 46 ККУ"
Відповідно до статті 20 пункт 2 КПКУ(2. Експертом обов’язково має бути непричетна та неупереджена до відповідної кримінальної справи людина, її висновки повинні базуватись на особистих знаннях та практиці.)
Експертизу зобвов'язаний зробити Експерт, але ії зробив, Олександр Житомирський, що є порушенням КК України "Перевищення влади або службових повноважень"- " Службова недбалість".
+ Особу вбили та по РП ії боді камера залишилась на ЗСУ, відсутня РП ситуація, як особа відіграла що знайшла боді камеру співробітника. Що вжe є порушeнням правилу серверу а саме "MG"
---------------
2. 04.05.2025 Тоні Житомирський. Відрив кримінальну справу 4052025 | 49, 47 ККУ
49.47 Проявилось у "Під час, охорони ВЧ, було замічено як працівник ЗМІ "Ростислав Фамовичь" Повідомив таке повідомлення в міжфракційну рацію "Закиньте кому не жалко", та написав свою карту. Я розцінюю це як зловживання службовою владою, тому що міжфракційна рація є далеко не у всіх, З приводу службової недбалістї, людина це писала не 1 раз, я так розумію йому все однак на свою посаду."
Даже смішно)
Теперь читаємо ККУ, Службова недбалість,
Тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних
осіб.Теперь є питання, що особа зробила, що авдало шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб. Думаю відповідь очевидна.
Їдемо далі)
Кримінальна справа 04052025 | 35 ККУ
Тоні Житомирський відккриває кримінальну справу за "продам рекрутів по 20 гривень" тим пачe за "Шахрайство"
Теперь питання чи знає Тоні Житомирський що таке Шахрайство Думаю відповідь очевидна.)
3.Теперь перейдемо до лідер НПУ
У Правила взаємодії з адвокатом Особа пишe" [8]: Якщо під час спілкування з адвокатом ви зрозуміли що затримання було неправомірним, ви зобов'язані відпустити особу з-під варти. "
Питання, як адвокат може встановити що затримання було неправомірним?
У Термінологія Законодавства лідер пише що НПУ - Працює по 2 кодексах АКУ та ККУ ( Підрозділ ГСУ може працювати по КПКУ )
Питання, Що таке АКУ? Якщо у нас КУПАП, и питання як НПУ не може керуваться КПКУ, тут вже не смішно(Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
Дата походження:04.05.2025