Розглянуто наша поліція нас береже

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Igorek.kolomoyskiy

Отаман
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
54
Реакції
27
Бали
21
1. Ваш нікнейм: 92439
2. Нікнейм порушника: Руслан Боярський 113622
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: меня остановил адекватный сотрудник полиции, после чего подлетел пан Руслан, без какого либо разрешения сел в мой транспорт, на моё требование обьяснить свой поступок я услышал интересные ответы, хотя меня уже остановил сотрудник и я вёл диалог с ним, почему он вообще подлетел?)
в конечном итоге с адекватным сотрудником отыграли рп, я всё предоставил и уехал по своим делам
вопросов конкретно к Сергею Колеснику никаких, всё по РП - всё четко!

Тайм коди
0:00 - 049 (меня остановили и просят предьявить документы)
0:49-0:59 (пан Руслан сел в мою машину и я спросил почему он это сделал)
0:59-1:03 (мне пришло личное сообщение в телеге и я его заблюрил)
1:03-1:20 (прошу обьяснить почему он сел в мою машину, где он говорит "Где?" якобы этого не было)
1:20-1:26 (пан руслан говорит мне "Давай *********************************** документы")
1:26-1:33 (пан руслан опять говорит "Хто сел *********************************** де?")
1:33-1:55 (я выясняю почему руслан сел в мою машину)
1:55-2:00 (я ему говорю шо я не разрешал садиться в машину, на что он отвечает "не ебет пишеться окремо"
2:00-2:04 (просит документы)

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,559
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю

Розглянувши вашу скрагу виношу вердикт, що з працівником поліції буде проведена бесіда та надано попередження. Також наступний раз майте відео доказ де чутно вас.
Також хочу також винести де одне покарання для вас ID: 92439, а саме:

6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 30 хвилин
По причині те що у вас був наче прозорий дах.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі