Розглянуто на ГА // Оскарження/Амністія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
41
Реакції
5
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: ??? (Не помню хто блокував коли грав з забороненим ПО)
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Скрипало 4663 статик
  3. Суть скарги: Рік назад грав з забороненим ПО за що отримав блокування.

Давайте почнемо з моєї історії?

Почав грати з 22 році з зими. Пограв не довго і потім продовжив з 23 року. Продовження було на 02 сервері, де був в ЗСУ при Вентеровичі та купив собі там авто і ще багато іншого. Також були бійки з одним кланом, де була Марія Галицька. Також ще на цьому же сервері був Хелпером, де мене питались зливати, що і вийшло. Після цього я пішов з цього сервера. Потрапив на 04 де був тільки в одній фракції ДКВС, де без помилок пройшов обдзвон на 10 ранг. Побувши слили і там але я + до цього стояв хелпером коли частенько робив перенорми. Після став модератором і після мене сняли за велику правдуу і допомогу одній людині. Після пішов на лідерку НПУ 05 але не пройшов обдзвон т.к були інші кандидати з опитом лідерки. Далі 06 знову Едуард Вентерович і вже тут я спробував чіти, що вони з себе представляють.

Від себе хочу сказати, що я жалкую те що робив і вибачаюсь перед всієй Адміністрацієй від Помічника і до Засновників.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Не помню.
  5. Дата походження: 10.11.2024

Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
41
Реакції
5
Бали
13
1731226176842.png

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Ви можете створити новий обліковий запис, та почату гру з початку.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі