Зачинено на Розгяд Га/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Житомирський ꑭ

СБУ | Чорноморський Край ꑭ
Реєстрування
25 Гру 2025
Дописи
82
Реакції
135
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Тукі Хелл 105791
2. Нікнейм порушника: ГС Держ Тимур Волков
4. Суть скарги: ВІтаю Шановна адміністратрація я вчора встав на посаду Майор СБУ в мене нік нейм "Тукі Хелл" Вчора я був призначений о годині десь приблизно о годині 23:06 Як я був призначений там було ясно написано "Призначений на посаду Майора ( До Зміну нік нейму ) сьогодні я зайшов в гру десь в годині 11:05 десь так почав проводити код-5 і оце все но вже о годині 12:39 Мене зняли з посади майор СБУ причина: профнепридатність хочя я був активний і оце все але добре, так як я уже писав я в гру зайшов десь о годині 11:05 і робив код-5 приймав іспити та БП-Блок пост а уже о годигні 13:39 мене знімають в правилах Чотко написано правило 3.4 нам написано " Заборонено використовувати нікнейми за наступними критеріям,є виключення| Примусова зміна нікнейму/ВІчний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогую донат послуг" пройшо буквально 2/3 годині як я був на посаді майор та я по просто не міг не як поміняти нікнейм бо приймав іспити то код-5 робив так як я вже писав,сьогодні вечором я хотів поміняти вже нік нейм но мене зняв як я поняв Гс Держ та нашому слідкуючому видав покарання у виді Догана хочя я думаю требе зняти йому цю догану чер то шо він не винен я йому казав на обзвоні шо сьогодні вечором поміняю нікнейм,я прошу вас зняти нашому слідаку догану та повернути мене на пост Майора СБУ я думаю більша половина колективу буде за бо я завжди готоваий допомогти/приняти іспит я був активний я я думаю більша половника колектива буде за то шоб мене вернули якщо ви мене повернити я сьогодні буду вечором міняти нік нейм
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 6. Дата порушення: 27.12.2025

Останнє редагування:

Костя Димченко

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
8
Вітаю Мене звати Костя Димченко я під арештом мене посадила система !!!!
я вчора поїхав на потруль з складом 2
Мене вчора за ДМ без причинн !!!!!!
Я вийшов з гри офтопом кажучи !!!!!!!!!!!
томощю надоїдо що вбивають
я захожу а я під арештов
докази є

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Відповідь була надана у попередній скарзі. Гарного дня.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі