Розглянуто на СОКОЛЕНКА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Формии

Поважний гравець
Реєстрування
13 Січ 2026
Дописи
30
Реакції
101
Бали
82
Адреса
[email protected]
1. Ваш нікнейм та ID:
Ситх Масаж

2. Нікнейм адміністратора:
Олександр Соколенко

3. Суть скарги:
Вітаю.

Олександр Соколенко звільнив мене та мого друга Ситх Саважа з НПУ після розгляду скарги №1221.

У скарзі було вказано, що ми порушили правила через нон-RP нік та збив анімації. Але анімацію збивав тільки Ситх Саваж, я її не збивав. За це він отримав 30 хвилин деморгану.

У п. 6.31 написано: «Збив анімації» — деморган 30–60 хвилин / варн. Про звільнення з фракції там нічого немає. Тому я не розумію, чому через це звільнили нас обох.

Також, як мені відомо, Норт Брайс та Олександр Соколенко є братами. Через це прошу перевірити, чи не було тут блату та чи справедливо адміністратор прийняв рішення.

Також прошу перевірити нік Норт Брайса, оскільки він, на мою думку, теж не відповідає RP-ніку.

Прошу розібратися в ситуації та, якщо звільнення було неправомірним, повернути мене та Ситх Саважа в НПУ на ті самі звання.

Якщо буде встановлено, що адміністратор справді неправомірно використав свої повноваження, прошу видати йому відповідне покарання — співбесіду, догану або зняття з посади.

4. Докази отриманого покарання:
1788889893368.png

5. Дата порушення:
08.09.2026

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
561
Бали
409
Вітаю Шановний гравець
Скарга, яку розглянув адміністратор має в собі порушення правил Ukraine GTA 1.9.5 та не підлягає розгляду.
Покарання зафіксовані на ній не повинні були бути видані.
Але, зауважуючи те, що на відео зафіксована ваша присутність у фракції, була здійснена перевірка особового складу.
Ваш нікнейм та вашого напарника не відповідають нормам РП, які описані у п.3 загальних правил.
Адміністратор звільнив згідно правил. Також відбувається перевірка, стосовно працівника фракції, який приймав вас та проігнорував факт невідповідності ваших імен до критеріїв вступу у фракцію.
З адміністратором буде проведена дисциплінарна бесіда.
Оскарження про звільнення відмовлене.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі