Розглянуто на розгляд Вікторії Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
58
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Ямадзі
  2. Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
  3. Суть скарги: Вікторія - щиро вам вдячний за змістовну відповідь тут - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...орушення-посадовою-особою.178713/#post-762989
    Питання: - тоді чому даний адміністратор відмовив у розгляді поданих мною скарг? (або затягування часу, або... (не зрозуміло)) скарги подані та відмовлені
    тут -
    1) - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-втрутився-та-не-дав-змоги-захищатись.178106/
    2) - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ягування-РП-процесу-на-власну-користь.178122/
    ---
    Дві скарги я виправив та подав повторно - це не є якимось видуманим зливом (відразу попереджую)...
    Просто іде затягування часу адміністраторами.
    ---
    Чому 1 раз нормально не розглянути - покарати всіх хто, що порушив (і я в тому числі), а із-за таких затягуваннь мої скарги мають вигляд якихось зливів і мене без підставно карають.
    Я не можу постійно сидіти і виправляти під кожного адміністратора я також хочу провести у грі час і відпочити від буденності, та роботи, а не сидіти тут (нервуватись, получати додаткові стреси та ін.) і виписувати для кожного адміністратора йому зрозумілою мовою. Я написав скарги зі всіма порушеннями зі всіма детальними тайм кодами, а їх відмовляють за назви яку я дав у ютуб каналі (їх вже виправлено), а від порушника скарги з такими самими образами приймають. Так у ввашій відповіді (посилання без номерації) чітко є пояснення стосовно даної ситуації-дякую.
    ---
    Або просто поясніть правоту даної відмови бо я не розумію таких рішень.
    ---
    Подаю багато скарг так як кожна відповідь має значення до подальшої скарги, або до вияснення ситуації. Я не можу знати реакції кожного адміністратора тому є послідовність та алгоритм дій - тому наголошую - це не є якимось зливом це йде розбір та вияснення ситуації яка вимагає розгляду від кожного рішення-винесеного вердикту. - Це є принцип судочинства (а не зливом) - це є юридична, адвокатська, нормальна, адекватна практика. По такому принципу працюють всі суди - від кожного рішення залежить розвиток подальших дій.
    ---
    Ще раз вдячний за змістовну відповідь.
    ---
    Розгляньте дану ситуацію та поясніть адміністратору, або притягніть до відповідальності - це є ваше особисте бачення до якого я не маю права вмішуватись - просто хочу адекватного розгляду молєї справи. І закінчити з ситуацією яка чклалась.
    ---
    Дякую. Гарного дня/вечора
    ---
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання в горі
  5. Дата походження: 14,06,2024

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,165
Реакції
690
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
Ваші скарги розглядались такий довгий час через те, що відеодокази об'ємні, їх треба уважно дивитись та аналізувати, через це виходить так довго. Час адміністратор не затягує.
Перед написанням скарги треба ознайомитись з правилами подання, де прописано, що дозволено, а що заборонено.
Не знання правил не звільняє від відповідальності.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі