Відмовлено на розглят Олегу Галицькому/несправедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколос Борщук

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
167
Реакції
49
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм:Джексон Борщук
  3. Суть скарги

Данний Адміністратор переглянув скаргу на мене та видав несправедливе покарання
    а саме 25 днів бану, суть скарги була це оск
    хоча данну людину я оскорбляв та я з цим згоден, но також ця людина оскорбляла мене теж но як мінімум в мене немає доказів цього,
    я хочю розяснити за слова коли я написав "твоя Мама" но після цьго я про неї нічого не писав а за то що я сказав "твоя мама" давати покарання це силішком
    а знизу я написав про собаку пару словечек ну за це развіщо пофакту дають тільки мут
    ще я сказав що у данної особи яка залила на мене скаргу "ху"ня авто" та потім що вона теж ну тільки з цим я згоден що може бути бан і то невиликий
    хоча за це також скоріш за все повинун бути мут. Силка на скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№-683-оск-рідних.227293/
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):​

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,ознайомившись з доказами гравця,покарання видане вам було справді заслуженим (докази з гри),так можливо б вам надали шанс на оскарження,але ви знову ж пішли в діскорд і написали велику кількість образ рідних та образ самого гравця,що мені приходить думка,що покарання видане вам було недостатньо строгим,тобто ви заслуговуєте на покарання визначене більшою кількістю днів.
Очікуйте відповідь головної адміністрації,на цьому у мене все.

Останнє редагування:

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скрагу, можу винести наступний вердикт:
Покарання видано доцільно.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі