Розглянуто неадеквати ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
205
Реакції
145
Бали
42
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:233767,226662,214712,243904
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: прилетів на базу неадекватів щоб звільнитися став свідком як дані особи які знаходяться на відео бігають і стріляють один по одному,при приземленні свого гвинтокрила мене зразу закували в кайданки не перевіривши ніякі документи,в той час поки спілкувався з з тими працівниками по мені відкрили вогонь без вагомої на те причини, далі коли я вже був в кайданках мене взагалі вбили!Прошу перевірити по логах і зясувати хто був 5 в тій шайці ,так як я не мав змоги підбігти до нього і побачити хто там! І говорите що там всі адекватні? Як їх туди відбирають взагалі!Звільніть мене з той кантори неадекватів!Можу бути там чисто ревізором щоб не фармили ЗП і не витрачали кошти з казни на їх ЗП!Хай працюють раз прийшли

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
- відрізок відео 01:36-до кінця
на цьому відео чітко видно звідки стріляють

6. Дата порушення:01.03.2026

Максим Дуля

Центральна Україна
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
268
Реакції
103
Бали
443
Вітаю.Шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Коли ви залітали на Військову частину ви не попередили в рацію що ви приземляєтесь, тому військово службовці думали що ви несете загрозу на території Військової частини тому по вас почали стріляти а також взяли в кайданки.
Також співробітник який вас вбив думав що ви несете загрозу, порушень з боку працівника не виявлено.

Ви автор [158200] скарги отримуєте покарання:
5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Мут 25 хвилин
Розглянуто

Видалений користувач 76641

Гість
Скаргу перерозглянуто.

Додатково до виданого покарання, гравці отримали наступні покарання:
1772467774655.png

1772467784708.png

Мут за розмову в ноці лишається чинним.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі