Розглянуто неадеквати ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:233767,226662,214712,243904
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: прилетів на базу неадекватів щоб звільнитися став свідком як дані особи які знаходяться на відео бігають і стріляють один по одному,при приземленні свого гвинтокрила мене зразу закували в кайданки не перевіривши ніякі документи,в той час поки спілкувався з з тими працівниками по мені відкрили вогонь без вагомої на те причини, далі коли я вже був в кайданках мене взагалі вбили!Прошу перевірити по логах і зясувати хто був 5 в тій шайці ,так як я не мав змоги підбігти до нього і побачити хто там! І говорите що там всі адекватні? Як їх туди відбирають взагалі!Звільніть мене з той кантори неадекватів!Можу бути там чисто ревізором щоб не фармили ЗП і не витрачали кошти з казни на їх ЗП!Хай працюють раз прийшли

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
- відрізок відео 01:36-до кінця
на цьому відео чітко видно звідки стріляють

6. Дата порушення:01.03.2026

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
244
Реакції
100
Бали
88
Вітаю.Шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Коли ви залітали на Військову частину ви не попередили в рацію що ви приземляєтесь, тому військово службовці думали що ви несете загрозу на території Військової частини тому по вас почали стріляти а також взяли в кайданки.
Також співробітник який вас вбив думав що ви несете загрозу, порушень з боку працівника не виявлено.

Ви автор [158200] скарги отримуєте покарання:
5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Мут 25 хвилин
Розглянуто

Видалений користувач 76641

Гість
Скаргу перерозглянуто.

Додатково до виданого покарання, гравці отримали наступні покарання:
1772467774655.png

1772467784708.png

Мут за розмову в ноці лишається чинним.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі