Відмовлено неадекватна поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ріта Чітос

Новий гравець
Реєстрування
4 Сер 2025
Дописи
20
Реакції
3
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Роман Сморигін Валдис Грин
2. Особистий нікнейм: Ріта Фоксс
3. Клан порушника:Nalisniki
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Satori
5. Суть скарги: Сьогодні два гравці, Роман Сморигін і Валдис Грин, включали русняву музику. На те, що я написала їм, чи їм окей таке слухати, вони написали «да». Я сказала, що вони таку музику можуть слухати вдома. Вони почали щось возмущатися. Я викликала репорт. Їм дали поперечення «раз». По факту, після цього вони на мене дуже схарились за те, що я викликала репорт, бо типу, що мені одній не подобається руснява музика. І вони викликали після цього репорт разів 10. Кожен їм приходив і говорив про те, що вони мають виключити цю музику. Їм було все рівно. Відтоді вони сказали, що адміністрація стоїть за мене, що взагалі мене потрібно заблокувати, бо мене, бачите, прикривають. Потім ще вони, тільки я не змогла записати, бо в мене перестав чомусь працювати фрапс, оскали батьків, коли з ними говорили інші гравці, коли підходили і казали, що вони не розуміють, чи що треба відключити цю музику. Вони просто почали говорити, що «твоя **************************** така-сяка» і так далі. І потім, коли вже адміністрація більше не виходила, вони просто почали включати демонстративно цю музику, обзивати всячески, називати мене ****************************ою і так далі. І просто включати спеціально таку музику. Тому я дуже надіюсь і прошу вжити мір з приводу таких гравців, оскільки багато людей які грають зараз особливо на цьому сервері є військові які я думаю не мають бажання слухати таке лайно більше навіть ніж я і це дуже образливо і зневажливо, + є закон який забороняє слухати таку музику.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 02/09/2025

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,154
Реакції
1,003
Бали
253
Вітаю!

Порушень не бачу, ви можете відключити гусність бумбоксів у себе в налаштуваннях.

ВІдмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі