Відмовлено неадекватна поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maks_Exodus

Козак
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
7
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Вадим Власов
  2. Особистий нікнейм: Макс Ексодус
  3. Суть скарги: мене вбив грвець Вадим Власов (айді 146100) на парковці лікарні в місті Київ (доказів немає), потім я відлікувався і вийшов з лікарні запитати в нього чому він мене вбив, гравець Вадим Власов почав ображати мене а самен ненормативна лексика на секундах 00:27-00:32 також були образи та ненормативна лексика в сторону адміністрації на хвилинах 02:06-02:17
  4. Докази (скріншот/відео): прикріпив посилання докази на 00:27-00:32 секунді також 02:06-02:17
  5. Дата порушення:18.11.2025

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,687
Реакції
555
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Скарга не підлягає розгляду так як стосовно правил:
  • Відеодоказ має обов'язково бути розміщений на відеохостингу YouTube;

Не підлягає розгляду:
  • Фрапсу / скріншоту більше 7 днів;
  • Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
  • В скарзі відсутні докази порушення з боку адміністрації / відсутній скріншот видачі покарання;
  • Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3го лиця в яких є грубі порушення правил серверу - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціонлальної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить UKRAINE GTA);
  • Навмисний злив адміністративного складу;
  • Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь);
  • Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо);
  • Скарга в якій використані повідомлення для підняття статусу теми ("UP", "Піднімаю" тощо);
  • Нечитабельна скарга (використаний чорний колір, дуже малий розмір шрифту, тощо);
Примітка:
  • Фрапс знятий на телефон або інші подібні пристрої підлягає розгляду якщо на ньому хороша якість та видно всі ключові і необхідні моменти.
  • Відеодоказ має обов'язково бути розміщений на відеохостингу YouTube;
  • Допускається до розгляду фрапс більше 5 хвилин, якщо в ньому міститься інформація щодо РП ситуації або описує повну ситуацію що склалася.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі