Dimanhik
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 28 Вер 2023
- Дописи
- 80
- Реакції
- 48
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: гаррі річман
- Особистий нікнейм: Дмитро Ухилянт
- Суть скарги: Вчора на стрімі в даного адміністратора "garririchman" на платформі тік ток дана особа вела стрім на якому вони проводили гонки на мосту Я дивлюсь стрім і чую як в дс чи ще десь говорить його друг я його зараз знесу "говоритсья знесе мене так як я стояв збоку дороги та якоби заважав їм" дана особа гаррі посміявся з цього і каже давай бо він вже мене задовбав що вже є неадекватною поведінкою адміністратора після цього мене збентежила реакція адмніа та я почав їм всяко заважати їхнім гонкам. Після ще одної сутички я чую як гаррі на стрімі привселюдно каже " Та я того ухилянта мам*у *********" Я думаю ви всі вже знаєте що там було це були прямі образи моєї матері. На мою думку даний адміністратор перебуваючи у відпустці незвернув увагу заа своїм язиком та тарабанить як з горячки. Після почутого Я нестав це терпіти та перестріляв всю їхню компанію.
Я Ухилянт Дмитро Васильович прошу вас п. Олеже або п. Вікторія переатестуйте даного адміністратора та по можливості перевірте доказ мого покарання також я вимагаю щоб Гаррі показав вам повністю відеофіксацію або показав всю нашу сутичку від першого мого появлення або починаючи з того моменту де він образив моїх найдорожчих людей.
Такі люди недостойні своєї посади і хоча я заходжу рідко але я небуду мовчати. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Моє покарання
- Дата походження: 24.04.2025 ( ранок перед рестартом)