Відмовлено неадекватні висловлювання, мк на стрімі// Річчман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dimanhik

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Вер 2023
Дописи
80
Реакції
48
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: гаррі річман
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Ухилянт
  3. Суть скарги: Вчора на стрімі в даного адміністратора "garririchman" на платформі тік ток дана особа вела стрім на якому вони проводили гонки на мосту Я дивлюсь стрім і чую як в дс чи ще десь говорить його друг я його зараз знесу "говоритсья знесе мене так як я стояв збоку дороги та якоби заважав їм" дана особа гаррі посміявся з цього і каже давай бо він вже мене задовбав що вже є неадекватною поведінкою адміністратора після цього мене збентежила реакція адмніа та я почав їм всяко заважати їхнім гонкам. Після ще одної сутички я чую як гаррі на стрімі привселюдно каже " Та я того ухилянта мам*у *********" Я думаю ви всі вже знаєте що там було це були прямі образи моєї матері. На мою думку даний адміністратор перебуваючи у відпустці незвернув увагу заа своїм язиком та тарабанить як з горячки. Після почутого Я нестав це терпіти та перестріляв всю їхню компанію.
    Я Ухилянт Дмитро Васильович прошу вас п. Олеже або п. Вікторія переатестуйте даного адміністратора та по можливості перевірте доказ мого покарання також я вимагаю щоб Гаррі показав вам повністю відеофіксацію або показав всю нашу сутичку від першого мого появлення або починаючи з того моменту де він образив моїх найдорожчих людей.
    Такі люди недостойні своєї посади і хоча я заходжу рідко але я небуду мовчати.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Моє покарання
  5. Дата походження: 24.04.2025 ( ранок перед рестартом)

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання за DM in GZ видано коректно.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі