Розглянуто невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мегатрон Керрі

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
137
Реакції
381
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Михайло Ломака
  2. Особистий нікнейм: Доні Керрі
  3. Суть скарги:
    Невірний розгляд скарги.
    тут.
    Пояснюю суть, адміністратор відповів у скарзі на мене, що я буду покараний за нанесення шкоди автомобілю без вагомої IC причини, також хочу зауважити, що в нас з цим кланом діють ворожі стосунки, тому і був відкритий вогонь по автомобілю ворога. Прошу провести з адміністратором бесіду, також навчити його, спочатку заходити на форум та перевіряти таблиці з союзами та війнами кланів, а вже потім виносити вердикт по скаргам.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1736958108252.png
  5. Дата походження: 15.01.2025

Останнє редагування:

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Михайло Ломака
  2. Особистий нікнейм: Доні Керрі
  3. Суть скарги:
    Невірний розгляд скарги.
    тут.
    Пояснюю суть, адміністратор відповів у скарзі на мене, що я буду покараний за нанесення шкоди автомобілю без вагомої IC причини, також хочу зауважити, що в нас з цим кланом діють ворожі стосунки, тому і був відкритий вогонь по автомобілю ворога. Прошу провести з адміністратором бесіду, також навчити його, спочатку заходити на форум та перевіряти таблиці з союзами та війнами кланів, а вже потім виносити вердикт по скаргам.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Переглянути вкладення 272876
  5. Дата походження: 15.01.2025
1736959572301.png

Вітаю, шановний гравець, в правилах війн кланів не вказано, що ви маєте право пробивати колеса ворожому клану, перебуваючи при цьому біля лікарні(між вами навіть погоні не було), також даний гравець знаходився в авто, тому згідно правил війн кланів ви не могли знати, перебуває він у ворожому клані чи ні.
Очікуйте розгляду від ГА/ЗГА.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,945
Реакції
1,812
Бали
253
ВІтаю!
Покарання було видано вірно!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі