Відмовлено невірні звинувачення АДМІНІСТРАЦІЇ | Жека Ласкер#137005 (Только ЗГС ГС)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Жека Ласкер#137005
2. Особистий нікнейм: Віталій Верман#157101
3. Клан порушника: HelloKitties
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Universam
5. Суть скарги:
Хочу сказати що Жека Ласкер обклеветал Валерію Верман!!! Можно подивится по логам кожную дію Валерії Верман, тим паче я знаю як вона тримається за своє місце у адміністрації і як це її важливо, вона не буде і ніколи не робила нічого правило-порушного!
Прошу Головну Адміністрацію, що б Жека Ласкер отримав максимальне покарання за невірні звинувачення АДМІНІСТРАЦІЇ Валерії Верман.
А також прошу, провірити по логам, хто знаходився на модерації HelloKitties найближчі 2 тижні, оскільки офіційно відсутня інформація про модераторів, є такі здогади, що людина приховує модераторів, щоб не отримувати повне покарання!

6. Докази (скріншот/відео):
1705431151610.png

7. Дата порушення: 16.01.24

Жека Ласкер

Активний
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
46
Реакції
16
Бали
13
1. Нікнейм гравця: Жека Ласкер#137005
2. Особистий нікнейм: Віталій Верман#157101
3. Клан порушника: HelloKitties
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Universam
5. Суть скарги:
Хочу сказати що Жека Ласкер обклеветал Валерію Верман!!! Можно подивится по логам кожную дію Валерії Верман, тим паче я знаю як вона тримається за своє місце у адміністрації і як це її важливо, вона не буде і ніколи не робила нічого правило-порушного!
Прошу Головну Адміністрацію, що б Жека Ласкер отримав максимальне покарання за невірні звинувачення АДМІНІСТРАЦІЇ Валерії Верман.
А також прошу, провірити по логам, хто знаходився на модерації HelloKitties найближчі 2 тижні, оскільки офіційно відсутня інформація про модераторів, є такі здогади, що людина приховує модераторів, щоб не отримувати повне покарання!

6. Докази (скріншот/відео): Переглянути вкладення 171063
7. Дата порушення: 16.01.24
Во первых не кого не скрывааю (благодаря вам тем людям которые дали понят что таким как вы не льзя доверять)
во вторых не кого я обклеветал не без причины до обновления 2.0 она сидела так же в моём дискорд канале и у меня есть докозательства могу предоставить!
Кроме этого фамилию вы изменили только по инициативе Виталия Вермана,потому что он женат в игре с Валерией Верман!
(Связ улавливаете?!)

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
Во первых не кого не скрывааю (благодаря вам тем людям которые дали понят что таким как вы не льзя доверять)
во вторых не кого я обклеветал не без причины до обновления 2.0 она сидела так же в моём дискорд канале и у меня есть докозательства могу предоставить!
Кроме этого фамилию вы изменили только по инициативе Виталия Вермана,потому что он женат в игре с Валерией Верман!
(Связ улавливаете?!)
Ще раз повторююсь не бачу сенсу щось відповідати, людина веде себе неадекватно, у відповідяг скарг, розмовляє неповажно, а також дуже часто обманює неоф. слідкуючих. І це каже людина яка поважає триколор, каже що вконтакте це класна штука і там сидять норм люди(маю відео доказ як він це сказав в грі), а також у цієї людини в стімі стоїть російський прапор(також маю доказ цього. дата: 16.01.24
1705436008843.png
, можете зайти на цю скаргу і побачити докази
тик , зараз людина змінила і убрала триколор, після того як Данил Верман це показав на скріні тик)

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю
Передаю керівництву

Останнє редагування:

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Порушення щодо модераторів - відсутні.
Не побачив там якогось наклепу, це скоріше просто здогадки гравця, вони є невірними.
Також хочу додати що у адміністрації немає заборони на знаходження в дискорд каналі з гравцями.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі