Відмовлено незгоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
73
Реакції
12
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
  2. Особистий нікнейм: Ростилав Артюх (айді 19237)
  3. Суть скарги: незгоден з покараням пояснюю , ми з каланом стояли біля Епіцентру Харкова Як тут без ното ІС почали тулити по моєму модеру Артема Макиня (ці люди були з клану RIDERS ) , я це побачів та викликав адміністрацію , адміністрація не вчасно телепортувалась , і недумаючи ми почали їх вбивати бо часу було мало. Ми не хотіли вбивати їх але вони почали перші , на відео фіксіції видно як я визвав адміністрацію , коли ми вбили 2 людей , телепортувався адмін Серго Фараонов , він слідкував за ситуацією , ми тулили їх не навмисно , в нас не було 2 шансу бо адміністрація не телепортувалась , потім коли ми вбили 2 людей з калну RIDERS, бо вони почали нас вбивати , я відходжу до машини і пишу в чат <відкат> це було видно на відео віксації а саме 1:02 там чітко видно як я написав відкат , по суті я відкатив свої дії . потім ми відїхали і мене відкинули ( . тому прошу зняти догану , бо я відкати свої дії , і перші почали вони на відкаті все було видно це була ІС ситація )).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження:26.10.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Згідно правил Ukraine GTA, відповідати порушенням на порушення - також є порушенням. Щодо гравців на вашему відео, адміністратор його також опрацює.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі