Зачинено незгоден

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

4EM5ION

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Кві 2024
Дописи
191
Реакції
65
Бали
33
1. Ваш нікнейм: А. Матвієв
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
3. Суть скарги: незгоден з адміном! Чому? згідно правил гри образа в будь який адрес, формато тощо заборонено оскільки це образа гравців та навітб у реальному житті це також статья, та також це не адекватне висловлювання. Соня Кенді вказала в першій скарзі що не видно кому адресовано але все одно це відноситься до образи та не адекватного висловлювання, але згідно правил нікого не можно ображати за будь яких обставин. в переподачі Саня Кенді вказала що знову невидно кому адресовано та немає повної ситуації, але на фото видно що образа з воздуха, тобто гравець перший розпочав ображати, але навіть якшо не видно в чий адрес це образа та особливо не адекватне висловлювання, звідси випливає що Соню Кенді міг попросити данний гравець придумати відмазку щоб йому не дали покарання і я підозрюю що це вже блат (це моя особиста думка) якщо я не прав то вкажіть будь ласка де в правилах написано що можно просто посеред дороги написати не адекватний вислів та вкажіть чому це не відноситься до образи навіть якшо невідома в чий адрес та незалежно від ситуації, покажіть дозвіл в якій ситуації можно когось образити. Якщо я всеж таки прав то проведіть з данним адміністратором бесіду та перевірте на блат (про всяк випадок).
Дякую ща вашу роботу приємного вам вечора!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/переподача-образа-неадекватне-висловлювання.398301/

5. Дата порушення: 04.05.2026

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
796
Реакції
567
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
У даній скарзі я вам відповіла що "На вашому фото не видно кому адресовані ці слова та не видно повної ситуації" так як ви були у небі на момент зроблення скріншоту,тому я вважаю що не було повної ситуації
На рахунок вашої думки щодо блату гравця, це ніяк не відноситься до скарги та цей гравець немає відношення до мене це суворо ваша думка

Очікуйте відповідь від ГА\ЗГА

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,601
Реакції
1,066
Бали
253
Вітаю
На даному скріншоті не видно часу та не зрозуміло, коли саме це виникало

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі