Розглянуто незгідний з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора:Лея Архангел
  2. Особистий нікнейм:Паша Велл
  3. Суть скарги:на відео фіксації чутно та видно, як вони домовляються тільки зімною про Давида Велл ніхто нічого не говорив, згідно с правилами коло Бариги є ДМ ЗЗ, + ми не закінчили стрілу, 1 раун був незрозумілий чи ми начали чи ні, і в цей час я загубився і не зрозумів, вот сама відео фіксація Тик, я розумію також свою помилку, про догана чере що я получив-Тик, вони за ДМишили в зелені зоні 3-Денис Морелло ( Лідер)Марк Морелло ( Модерато)
    Даня Джордан( незнаю його звання) тому я незгідний з покаранням, чере то що за ДМишили Лідер та Модератор, це вже грубе порушення з їхньой сторони, я писав Владиславу Векруту його відповідь-Тик, вот як вони "нечайно наводять зброю"-Тик,
    я знаю що це від третього лиця, але я буду за чесність
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вот докази що невидали догану Полк-Азов-Тик
  5. Дата походження:31.07.2023

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю шановний гравець

Відсутні докази і не зрозуміла суть вашої скарги, щоб уникнути подібних ситуацій не домовляйтесь з гравцями інших кланів про подібні "перестрілки", ви можете офіційно залишити заявку на проведення стріли або битви за територію - тут , слідкуючі неофіційних організацій проводять ці битви в паралельному світі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі