Розглянуто некомпетентний адміністратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

R0mka

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
438
Реакції
420
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Джеймс Ратледж
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Зоренко
3. Суть скарги: Збив анімацій.
Не можу зрозуміти з якого часу коли по тобі стриляють кулак рахується збив анімації, якщо за весь час було отиграно дуже багато каптів, території та бізварів, і за це нікого не карали, якщо слідкуючі неоф. не наблюдали за тертиоріями та бізварами то 100% на капті сидить адміністрація яка слідкує за порушеннями, тому мені не зрозуміло коли це правило почало працювати з кулаком.
Якщо від тепер це рахується збивом анімацій зі сторони Олексій Зоренко є некомпетентно розглянута скарга, а саме тик (перше відео 0:20)

Прошу старшу адміністрацію розібратись в ситуації та відповісти чому до цього по правилу 2.3. не карали гравців, або чому адміністратор не видає іншимм покарання.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 08.05.26

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,698
Реакції
536
Бали
253
Вітаю
Безпосередньо як головний слідкуючий надам відповідь щодо цієї ситуації.
Збив анімації - це коли гравець спеціально або через абуз механіки перериває анімацію певної дії (стрільби, удару, тощо), найчастіше щоб отримати перевагу. Наприклад, якщо один гравець стріляв і в нього була анімація стрільби, а інший підбіг та ударом кулака різко перервав цю анімацію, через що дія збилась це буде вважатись збивом анімації, за що загалом і було видане покарання.

Далі, щодо вашого висловлювання "якщо за весь час було отиграно дуже багато каптів, території та бізварів, і за це нікого не карали":
Щодо битв за територію, правило щодо цього було прибрано ще 19.02 через певні причини, тому на битвах за території нема цього правило вже майже 3 місяці, тому покарання не застосовується.
Щодо битв за бізнеси - адміністрація не завжди може прослідкувати за самою битвою, через певні свої обов'язки, завдання, тощо. Як і сталось у ситуації з вашим покаранням. Гравець подав скаргу за порушення - відповідно ви отримали покарання. У разі якщо адміністрація слідкує за битвою - покарання видаються після фіксації самого порушення.
Щодо битви за картель - адміністрація фізично не може встигнути одночасно прослідкувати за 24 гравцями, також на битвах за картель рідко можна помітити збив анімації, оскільки загалом це відбувається рідко.

Щодо скарги яку додали Ви
- гравцю неможливо видати покарання, оскільки на битвах за територію було прибрано це правило, про що я наголосив вище.
Отже, вище я вам пояснив загальну суть та визначення правила щодо збив анімації, надав вам відповіді на запитання щодо інших битв та покарань щодо цього правила. Правило є - отже покарання було застосоване коректно щодо вас та інших гравців.

Очікуйте розгляду ГА / ЗГА, за потреби їм буде пояснено більш детально ситуацію яка склалась.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі