Коля Базан
Новий гравець
- Реєстрування
- 12 Лют 2025
- Дописи
- 6
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: 50236
- Особистий нікнейм: 200841 Коля Базан
- Суть скарги: Я почав працювати на роботі після чого як я проїхав пару точок мене підрізала машина поліції після чого він включив сигнал про зупинку транспортного засобу я одразу зупинився почав писати що він робить він почав шось мені говорити але ви знаєте що в такій машині нічого не чути я почав писати що його не чути ну я не встиг написати бо він мене витягнув з автомобіля застосував тайзер надів кайданки без ніякої на то причини не прочитав міранду бо я її не чув він як будто шось пробубонів це не було схоже на міранду надалі я йому казав що він робить і т.д він мене ігнорив потім сказав що я знаходжусь в орієнтувані я сам працював в поліції і я знаю що якщо да я вдруг знаходжусь в орієнтувані він мав попросити мої документи провірити і убидитись чи я в орієнтувані чи не а він цього даже не зробив тому я хочу щоб даного співробітника звільнили з НПУ так як він не компетентний співробітник і видали йому покараня в деморган дякую даю силку на відео знизу час порушеня писати не буду там потрібно дивитись з початку і до кінця і всьо буде зрозуміло
- Докази (скріншот/відео): тут відео
- Дата порушення: 10.05.2025 22:35