Розглянуто некомпетентність від Фаретті, Фокс, Лісового

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
623
Реакції
845
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Фаретті, Еліс Фокс, Нікіта Лісовий
  2. Особистий нікнейм: Євген Блейз
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна головна адміністрація. вчорастався такий інцидент, коли я зі своїм напарником стоїмо біля ГУНП та біля нас велика кількість людей яка творила всяку "діч" і через це я написав репорт щоб адміністрація прослідкувала та за потреби видала потрібне покарання. Що зробили ці троє: коли я написав репорт, через секунд 20 відповіли вони та вроді "слідкували". Потім від гравця "58151" було надмірне використання слова "відкат"(на відео буде видно і чутно), після чого я чекав поки вони видадуть покарання, чого так і не сталось. Після цього я написав у чат "адміністрація тут?", у відповідь нічого не отримав. Потім інші гравці зрозумівши що адміністрація не слідкує, вони вирішили що їм все можна, нас почали по-тихеньку бити та штовхати, потім почали робити DM Car, і в подальшому коли зайшов в середину напарника розтулили. Адміністрація мовчить. Прошу покарати адміністрацію за їхню "розслабленість" на їхній посаді.
    P.s - якщо відео у вас не працюватиме, можу кинути у особисті в телеграмі, бо з моєї сторони все є.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 18.07.2025

Тайм коди:
    0.11 - репорт.
    0.40 - почали відповідати на репорти.
    1.41 - надмірне використання слова "відкат" від 58151, в подальшому теж буде.
    1.51 - написав у чат "адміни тут?" - відповіді 0.
    2.10 - DM Car від 58151, реагування також 0.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Розібравши Ваше відео виявлено наступне:

1. Гравець з id 58151 розпочав порушувати до прибуття адміністрації, тому покарання в моменті видати не було можливим, вже згідно побаченого гравцю буде видано покарання у вигляді деморгану на 80 хвилин:

6.17.1.
"Постійний відкат" - Заборонено постійно відкатувати дії. | Деморган 20 хвилин
Приклад: вдарив гравця, сказав "Відкат", вдарив гравця, сказав слово "Відкат".
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60

2. Щодо ситуації, де Ви написали у чат "адміністрація тут?", якщо адміністрація слідкує за порушенням - запитувати таке при гравцях не є доречним, так як гравці не продовжуть порушувати, тому в такому випадку вони можуть не відповідати.

3. "2.10 - DM Car від 58151, реагування також 0." - Ви вибіжали на проїжджу частину, де в цей самий момент на Вас наїхав гравець, це не можна вважати навмисною дією/порушенням, так як далі гравець не зачіпав Вас.

Також замічено порушення від Вашого напарника (id 45858), який розпочав стрільбу у зеленій зоні по автівкам з порушенням правил, за що отримає покарання: FD in GZ + DM Car | Деморган 70

Отже, щодо неуважності з адміністраторами буде проведено бесіду, так як були моменти, на які потрібно звернути увагу, але у майбутньому прохання - не пишіть до чату про адміністрацію, якщо в моменті відбуваються порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі