Розглянуто немає отигровки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Тра 2024
Дописи
80
Реакції
17
Бали
13
  1. Нікнейм гравця:Ярослав Гостер.Вадим сода.
  2. Особистий нікнейм:Андрій Кіборг
  3. Суть скарги:Зупиняла НПУ відкрила по мені вогонь хоч я для них неякої опасності не прид'являв,гравцем Ярослав Гостер не була прочитана (міранда) і була нон рп дія така як (говорив що ми знаходимось в грі,оф топ не работав так як в кімнаті було 5 людей і більше) також вигадав статю за те шо людину хотів увезти. Вадим Сода перевірив на рошук хоч не мав на мене не чого не паспорта і не свірив номера так як стояв збоку машини а не спереді чи заді неї...тайм коди 0.04 був відкритий вогонь 0.40 не прочитали міранду 1.00 почали реревіряти на розшук без документів 4.10 сказав що якщо я вийду з гри получу покарання
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:14.05.2025

Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
136
Реакції
111
Бали
88
Вітаю!
Відштовхуючись від того що відеоролик не є повний, розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Гравець 55841 отриимає покарання:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин

2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30 хвилин

Гравець 37132 отриимає покарання:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин

Гравець 54174 отриимає покарання:

2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі