Влад Доларсс
Козак
- Реєстрування
- 12 Січ 2025
- Дописи
- 31
- Реакції
- 13
- Бали
- 13
- Нікнейм адміністратора: всі адміни
- Особистий нікнейм: Влад Доларсс
- Суть скарги:
Хочу звернути увагу на нововведений івент після останнього оновлення. Сам івент вийшов цікавим, дійсно залучає велику кількість гравців та робить гру більш динамічною. Але мене, як активного учасника проєкту, турбує той факт, що в цьому заході також приймають участь ігрові адміністратори.
Я вважаю, що участь адміністраторів у подібних активностях є неправильною з кількох причин:
- Адміністратори повинні бути нейтральною стороною. Їх головна задача — контролювати процес гри, стежити за дотриманням правил і забезпечувати чесність і комфорт для всіх гравців. Якщо вони беруть участь як звичайні гравці, це може виглядати як конфлікт інтересів.
- Наявність переваг. Навіть якщо адміни грають без використання додаткових можливостей, у спільноти завжди буде сумнів, що вони можуть мати приховані переваги, доступ до інформації чи інструментів, яких немає у простих гравців.
- Довіра гравців. Такі ситуації шкодять довірі до адміністрації. Якщо гравці почнуть думати, що івенти не є чесними або що адміністратори «грають за своїх», то інтерес до подібних активностей може швидко впасти.
- Імідж проєкту. Сервер виглядає більш професійним тоді, коли адміністратори чітко відокремлені від ігрових процесів і виступають виключно як модератори та гаранти правил. Це підвищує авторитет і повагу до команди.
Моє бачення:
- Адміністратори можуть бути присутні на івенті, але лише в ролі спостерігачів чи організаторів.
- Участь у конкуренції має бути виключно для гравців, щоб усі були в рівних умовах.
- Це дозволить уникнути непорозумінь і підвищить довіру до адміністрації.
Я пишу цю скаргу не для того, щоб когось образити, а щоб звернути увагу на ситуацію, яка може негативно вплинути на атмосферу в грі. Впевнений, що спільнота буде тільки вдячна, якщо адміністрація врахує цю проблему та внесе зміни у правила проведення івентів.
Дякую за увагу. Сподіваюся на розгляд мого звернення.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): топ івент
- Дата походження:14,09,2025